| ααntoo a întrebat:

>Heii:
Ce poti zice unui baiat ca sa se >oftiice:?
saau' sa faca sa regrete prin vorbele >tale:!
thx' funda+voot si voot si la restullove struck!

8 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Sa ii spui ca nu are fata de tine! ca niciodata nu o sa cobori la nivelul unuia ca el laughing si e de ajuns sa se oftice happy

| UPT a răspuns:

Ii poti zice ca o are mai mica decat cel mai bun prieten al lui.winking

| M_3091 a răspuns:

Poti adopta o oarecare indiferenta fata de el, daca tine la tine se va oftica si cu sigurantsa iti vei da seama. e mai usor decat cuvintelebig grin

| Denis_1354 a răspuns:

Is baiat si niciodata nu mi-a facut o fata in ciuda.laughingde obicei cand incercau le luam la misto
hmm incearca sa fiti 2 fete.laughing si poate atunci se enerveaza dar nu-i sigur

| bobogavris a răspuns:

Pai cine e baiatul... iubitul tau?

| bobogavris a răspuns:

Spune-i : "Lasama Impace Odata...Nu intelegi"crede-ma merge. sunt baiat si pe mine ma ofticat unastraight faceDEci, funda?big grin

| cory_5809 a răspuns:

Teoretic…e greu. Practic…pff…e si mai greu decat enervatul unei femei. De ce!? Pentru ca pe barbati ii doare-n cuc de ce zic altii(cel putin asa is majoritatea). Barbatu` in general daca stie ca o are mare…apai cam nimic nu poate sa-l faca sa isi schimbe parerea. In schimb o femeie daca zice ca are tate ok, iar tu ii zici ca ai avut cos mai mare pe cur decat o tata de-a ei, se enerveaza sau se oftica. La barbat daca ii zici ca ii porc si pute, iti zice razand "asa…si? tu esti mai puturoasa ca mine", accepta treaba asta, merge face un dus si dupa aia te enerveaza ca tu puti chiar si daca nu-i adevarat…o face doar ca sa te enerveze. Asta-i doar un exemplu banal. Cu misto-uri nu prea il poti enerva pe barbat, pentru ca te ia si el si tot tu pici de fraiera. Singuru mod in care sa-l enervezi e sa-l inseli(in caz ca sunteti cuplu)…sau sa-l faci sa astepte dupa tine. Dar si in cazul cu inselatul nu e sigur ca il enervezi, ca poate iti raspunde cu aceeasi moneda. La fel si in treaba cu asteptatul e aceeasi poveste. Concluzia e ca e cam greu sa enervezi un barbat…dar se poate. Greu…dar se poate___________________________________________________________

nu stiu ce am vazut la tine

stai linistit ca eu l-am placut mereu pe el nu pe tine

nu stiu cum sa iti spun dar cand vorbesti cu mine taci

sti ceva. punete pe silentios cand vorbesti cu mine

| Ioanaaaa_5083 a răspuns:

Daca are msg trimite.i doar lui ca si cum ai trimite la toti un mesaj cum ar fi,, Te iubesc (un nume de baiat),, eu asa am facut... a mers :d pa pa