| PrintesaTaMicutule a întrebat:

Heii`!. Crede-ti ca este bine sa fi impreuna cu un baiat pe care nu il iubesti si el zice ca poate intr-o zi o sa reusesc sa il iubesc?. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Iti dai seama ca de la prima vedere nu poti ajunge sa il iubesti asa de repede, dar macar daca te atrage incearca o relatie cu el, poate cine stie chiar vei ajunge sa il iubesti intr-o buna zi dar daca nici macar fizic nu te atrage, vorbeste cu el si explica-i asta.Nu-i da sperante false daca nu te intereseaza catusi de putin de el.Fii sincera cu el, asta e sfatul meu.Bafta!

10 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Neah, nu-ti pierde timpul.

| unknownn a răspuns:

Cine gatu' ma-si ar crede asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine. nu prea se poate, atâta timp cât mie nu-mi place de el happy şi nu simt nimic pentru el. nu îl pot iubiihee hee. La tine poate e altfel. Dar... dacă eşti genul care iubeşte pentru pentru caracter happy e mai bine.

Succes!; 3

| Numero1 a răspuns:

Da ar merge... dar chiar nu simti nimic pntru el? nici macar o atractie?

| PrintesaTaMicutule explică (pentru Numero1):

Tin la el ca la un frate, nu tin la el ca la un iubit!

| Elllliiii a răspuns:

Daca iti place macar cum arata eu zic ca merita sa incerci, asta daca nu iubesti pe alt cinevabatting eyelashes, dar cu toate astea nu ii da prea multe sperante, succes:*

| FirstplaceXXX a răspuns:

Renunta la ideea asta. Poate degenera mult si se poate rani mult. Intri intr-o relatie daca vrei cv serios si daca este vorba de sentimente.

| CristinaTaranu a răspuns:

Era un citat "Un barbat poate fi fericit alaturi de orice femeie atata timp cat n- o iubeste".
Bun, asta e citatul dar...mie personal, nu mi se potriveste absolut deloc. Eu nu pot sta deloc cu cineva la care nu tin, prefer sa fiu singura.
Dar asta e personal...tu poate o sa poti.Mie mi-e incredibil de greu sa ma atasez de cineva, ma indragostesc foarte greu si uit la fel de greu.
Depinde de tine.

| Alexandra0797 a răspuns:

Incerci. daca il poti iubi in timp. este ok spune-i ca vrei sa petreceti mai mult timp impreuna si vei vedea tu dupa cum stau lucrurile

| alecsandraflr a răspuns:

Nu este normall..sal sa inteleaga ca nu simti nimic pentru el:*