| 8Biia a întrebat:

Heii... Credeti ca diferenta de varsta conteaza asa mult? Spun asta pentru ca eu am 15 ani si am cunoscut un baiat acum 3 luni care are 26 de ani. Am iesit cu el de cateva ori dar cred ca mai bine nu mai faceam asta. Pana sa ne intalnim el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa cu cineva pentru ca are varsta pe care o are. I-am spus sa faca cumva sa ma uite ca diferenta de varsta e mult prea mare si ca noi nu am fi potriviti unul pentru altul. Dar el refuza, vrea sa mai insiste. Ce sa fac? Nu vreau nici sa imi bat joc de el... Pareri? Ce sa fac? Vreau sa spun ca ma intelege cand ii spun ca nu pot sa ies afara sau ca am vreo treaba ceva.

Răspuns Câştigător
| Deleb a răspuns:

Hello
Am o colega in clasa care e cam de varsta ta, tocmai a implinit 16 si are prieten de 26. Astazi a venit si a luat-o de la scoala...Am observat ca se inteleg bine, au 2 ani de cand sunt impreuna, dar parerea mea e ca diferenta de varsta intre ei e prea mare.
La 26 de ani iti poti gasi o fata frumoasa, cu studii sau una pur si simplu mai pregatita pentru tine, nu o fata care nu a terminat nici macar liceul.
Incearca sa ii spui frumos, ca tie iti plac baietii de varsta ta (sper ca asa e, desi eu presupun) si nu vrei o relatie serioasa pana la 18 ani. De batut joc, nu iti bati tu, ci mai de graba el, stai linistita.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un huligan pentru tine.

| neutrino a răspuns:

Tu nu ai cum sa-ti bati joc de el, dar el are cum sa-si bata joc de tine. Iesi din acest joc si cauta-ti un baiat apropiat de varsta ta, nu pedofili!

| SkyPilot a răspuns:

La varsta ta este mult prea mult. Ar fi mai bine sa nu intri intr-o relatie cu el. Cauta unul in jurul varstei tale, poate cel mult 3 ani mai mult.

| TPUuser199 a răspuns:

Ai grija ce vrea el. Diferenta asta de varsta ''nu prea imi miroase a bine.''

| WildLatte a răspuns:

Nu conteaza atat de mult cat timp esti major, ceea ce din pacate tu nu esti. Tu sa-ti bati joc de el? Cred ca e invers, are un scop precis, iar acela nu e sa te iubeasca sau protejeze ci sa te bage in patul lui. Dupa ce obtine ce vrea, te lasa. De ce crezi ca incearca la fete mai mici ca el? Pentru ca sunt naive, cad usor in plasa, e nevoie de 2-3 vorbe frumoase si promisiuni false si obtine ce-si doreste... carne proaspata. Mai bine ti-ai gasi un baiat de varsta ta. Seara buna si ai grija ce faci!

| b33a a răspuns:

Incearca sa ii explici ca nu esti pregatita pentru o astfel de relatie si e normal ca el sa insiste pentru ca tu esti micuta fata de el si crede ca te poate prosti :* Cui nu i-ar placea sa aive o prietena asa tanara fata de el :* Explica-i ca nu esti pregatita pentru ceea ce isi doreste el si nu puteti fi impreuna :* E mai bine asa! Cand o sa ai 17-19 ani o sa vezi ca am dreptate pentru ca incepe varsta schimbarii si nu o sa prea stii ce vrei :* Asa ca distreaza-te si traieste-ti viata ca de relatii serioase o sa tot ai timp :* Bafta :*

| Adelina1223 a răspuns:

Am facut Si eu greseala ca a ta. La final iti lasa doar un gust amar! Asta e ea mai frumoasa perioada a vieti tale! Profita de ea, nu umbla cu baieti sau dontr-o masina luxoasa in alta! Ai timp de ele, băiatul asta nu e de tine. Nu te mai agita cu timpul o sa uiti de el. Nici nu vei mai STI ca exista.