Hmm.pai a inceput acum in jur de 2 ani.Dar nu a inceput prea frumos Eu il uram cand mi`o zis ca ma palce.dar nu stiu dc
.E vorba de colegul meu. Dupa ceva timp am inceput sa ma atasez de el.SI asa a inceput.Era asa de minunat.Chiar daca eram mai mica si nu prea stim ce ii iubirea.El m-a invatat
.Am avut multe momente frumoase impreuna
.Cand el ma saruta simteam ca sunt cea mai speciala pentru el.Cand ma tinea de mana parca nu mai vroiam sa ii dau drumul niciodata.Cand ma lua in brate inima aproape imi sarea din piept
.Si cand imi spunea cat ma iubeste si ca vrea sa fim mereu impreuna stiam ca el este totul pentru mine.Asa a fost mult timp.Pana cand nu ne-am mai putut vedea asa de des.Si ne-am departat unul de calalalt.Chiar daca ma gandeam la el in fiecare zi nu ma ajuta cu nimic, imi facea mai mult rau.Amandoi am inceput sa ne schimbam.Mai ales el.Dar nu i-am zis nimic.Imi era frica sa nu il pierd.Inca mai sunt cu el.Dar parca mai simt aceea raceala dintre noi.Si din aceasta cauza povestea mea de dragoste o sa se sfarseasca curand.Presimt asta.Dar cel putin sper ca intr-o zi sa fie totul ca la inceput
The end
Hmm, a inceput acum vre'o 3 ani cand eu eram in Romania... Mai exact a incepu pe mess... ciau ciau ce faci, cati ani ai, de unde esti, ai o poza, esti frumoasa etc etc... si dupa un timp hai sa ne vedem, ok ne'am vazut ne'am placut si mai mult... Am petrecut multe momente frumoase impreuna, si dupa 8 luni eu trebuia sa ma mut in Italia pentru un timp... a fost totul ok cand am ajuns in Italia. Dar dupa 2, 3 luni a inceput gelozia la mine la ea... ne'am despartzit si s-a terminat tot... Acum suntem doar amici! Ne mai aducem aminte cateodata cate clipe frumoase am petrecut impreuna : X... Finish