doamne as face infarct...
mama sigur ar avea o reactie.demna de toti dracii.
ar fi rau de tot.totusi as incerca sa-i explic ca am o varsta.si ca baiatul cu care am facut-o este demn sa ma dezvirgineze.si ca este sigur tot ce mi-am dorit.cineva care nu mi-ar face rau niciodata.
oricum.ar face urat . oricum. sper sa nu mi se intample.
Pai mama il cunoaste pe prietenul meu si nu e impotriva sa imi incep viata sexuala doar cu conditia sa ma protejez si ca persoana cu care fac asta sa merite cu adevarat si sa ma iubeasca. Eventual, pentru orice eventualitate ma inchid in camera . Darr eu si mama suntem ca doua surori si sunt norocoasa ca o am.
Bineinteles ca mi-ar veni sa intru in pamant de rusine si nu as mai putea-o privi in ochi :-s
Dar, Doamne fereste!
Pai in primul rand nu cred ca as face asa ceva daca as sti ca mama e acasa...Si daca s-ar intampla...cred ca as incepe sa tip!
De sinucis clar nu m-as sinucide.Viata, chiar daca m-ai ai probleme, e pretioasa si nu tu hotarasti cand sa ti-o ei
Aaaa nu stiu exact cum as reactiona, adica as muri de rusine, si depinde ca pentru mine inseamna mult ca paintii sa aprobe relatia(in plus nu prea am de gand sa o fac la o varsta frageda, deci mami nu ar avea ce sa comenteze)In plus atunci cand o faci cu iubitul tau ar trebui sa ai grija unde o faci, adica nu cand sunt parintii in aceeasi casa etc
Funda?
Pai in primul'rand nu cred ca s-ar intampla sa ma prinda.pentru ca m-as inchide cu el in camera. Dar daca ar fi asa.cred ca prima chestie pe care as faceo. m-as asigura ca nu a vazut exact tot.Si cred ca as cauta o scuza buna.sau i-as explica ca simteam nevoia.Eu am noroc.pentru ca maikmea si-a inceput viata sexuala la 17 ani.si cred ca ar intelege. Dar oricum mi-ar fi in mare parte foarte rusine.ca na. e mama!
Nu m-as sinucide dar as muri de rusine. Oricum eu cu prietenul meu suntem foarte atenti in privinta asta. Nu am facut-o inca(doar petting) dar nu la mine acasa. Nu cred ca as mai avea tupeu sa ma uit in ochii ei mai ales daca ea nu ar stii ca eu am inceput viata sexuala.
OMG...as incremeni
Mi-ar fi rusine...as muri...as manca otrava soarecilor de sub pat
Ar fii complet groaznic daca s-ar intampla asa ceva
Ti s-a intamplat?
mama cred ca ar lesina , iar eu. nu stiu, as incerca sa-i explic, ce? asta nu stiu .