| ioana_7606 a întrebat:

Heii big hug vreau sa va urez o vacanta placuta. Iar acum, am nevoie de putin ajutor din partea voastra.
Imi place foarte de mult de un baiat de 18 ani[eu am 14] in fine, parintii mei sunt prieteni buni cu ai lui, de la o vreme am inceput sa-l bag in seama pa mess si pe fb. Am observat ca are niste reactii mai ciudate ca sa zic asa.
-Ma fixeaza cu privirea
-Se uita cu, coada ochiului
- L-am observat holbandu-se la mine straight face, dar cand am iesit dn curtea scolii a traversat imediat strada chiar daca nu trebuia [parca il mancamlaughing]
- Si iar holbandu-se ca disperatul, si in acelasi timp urmandu`ma. dar ma observat cu grupul. aveam impresia ca vrea sa`mi spuna ceva.
Decii am nevoie de ajutor.Ma place sau nu? Cea as putea sa inteleg dn comportamentul lui?hee hee Am auzit de la colegi si prieteni ca este un baiat finut, modest si atent cu fetele. De intrebat nu am tupeul pentru ca, l`as lua prea direct si s`ar speria.
Mersii mult.big hug

Răspuns Câştigător
| Scumpilici21 a răspuns:

Buna.in primul rand mersi la fel(sa ai o vacantra placuta)... dupa iti spun doar faptul ca te place dar sa stii ca s.ar putea sa fie timid si chiar tu spui cand erai cu grupul deci nu e genul de persoana care sa vina la tine si sa te ia cu forta sau ceva de genulaughingzambeste.i cand il vezi si pe mess sau fb lasa.l pe el sa se bage in seama poate ar vre sa te intrebe ceva:devilbafta(deci raspunsul. DAAAA te place)laughing

2 răspunsuri:
| UnCorazonLocoooo a răspuns:

O vacanță frumoasă și ție!
Așa. În exact aceeași situație eram eu fix acum un an. Părinții prieteni cu ai lui, vârstele același, "simptomele" aceleași.
Mda, te place, adică pe mine mă plăcea, dar în cazul meu s-a terminat îngrozitor. Și crede-mă că atunci când spun îngrozitor nu exagerez deloc.

| onlyou a răspuns:

Da.cred ca te palce si daca si u il placi pe el este perfect! Lasa varsta! Dragostea nu are varsta numai ca sa nu ajungeti la alatcv ( sex ) cred ca inca esti prea mica pentru asa ceva... mai ast 2 aniwinking