| Gεσяgιαηαα a întrebat:

Heii... De ce baietii cand pun ochii pe o fata, nu o mai lasa in pace? Adica, de ce nu lasa pe alt baiat sa se apropie de ea, sa ii vorbeasca frumos, si chestii din astea? [in situatia mea... adica niste baietii s`au indragostit de mine si nu ma mai lasa in pace X_x, le-am explicat ca nu ii plac deloc, am incercat sa le vorbesc urat, dar degeaba. Cu toate ca am un iubit, nu ii intereseaza! Si mai sunt si prieteni foarte buni]

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca,daca ai incercat singura toate metodele,ar fi cazul sa-l previi si pe iubitul tau ca nu esti lasata in pace.
Ce zici?
Si, ignora-i total, ca si cum NU AR EXISTA!

| mgtow a răspuns:

Sunt de pe alta planeta daca nu inteleg ca ai deja un iubit si te sacaie la cap.

| soul2soull a răspuns:

Intr-un cuvant asta se numeste GELOZIE
si simptomele astea se rezolva cu parintii politie si Director simplu nu?

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Asa isi manifesta ei iubirea sacaindu.te
asta e, nu.i baga in seama.

| 0IoAnA0 a răspuns:

Nu stiu daca e cel mai bine asa...dar poate trebuie sa ii spui prietenului tau. Bafta!

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Normal ca s-au indragostit, dar e un altfel de dragoste, eu zic sa iti faci ordine intre prieteni.De ce?
E doar o chestie care se intampla in jungla, suprematia pentru femele.
Poate ne imbracam ca animale dar instinctele sunt accelasi.
Bafta

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Te iubesc prea mult si le e putin cam greu sa inteleaga...Dar incearca sa te impui mai mult si lupta pentru libertatea ta

| kamykaze88 a răspuns:

Babuinism= este starea in care oamenii cu toate ca au un plus pe scara evolutiei fata de babuini se comporta mai "masculin" ca ei. nu ai ce face o sa se sature ei daca ii ignori

| Gamerita a răspuns:

Cred ca te plac mult si vor sa fie cu tine.incearca sa le spui cv de genu:,, deci:eu am iubit.lasa.ma impace! suntem doar prieteni si atat".nu stiu cv de genu. :* bfta

| Andylarion a răspuns:

Intilnestete cu toti 3 big grin