Ia-ti si tu o mutra de varza acra cand se apropie de tine si spune-i clar sa nu te mai sacaie.Ce faci tu,te priveste pe tine personal ii poti spune si,in afara de asta, nu ii permiti sa iti vorbeasca in modul asta, de unde isi ia asemenea libertati? Exact asa ii spui.
N-o sa te mai deranjeze in veci!
Combinate cu cel mai bun tovaras al lui Asta sigur o sa il scoata din minti
Spune-i "Sti? Mie nu-mi place de tine. Vreau sa ma lasi in pace,este problema mea ce fac.M-am saturat sa ma tot sacai la cap,te rog lasa-ma,cauta-ti o prietena sau fa ceva, dar i-ati gandul de la mine", sau vorbeste cu cineva (evident care il cunoaste sh p el) sh spune-i sa vorbeasca cu el sh sa te lase in pace....Bafta,sper ca ti-am fost de ajutor:*>
Nu mi se pare un baiat la locul lui daca lui ii place de o fata si intr-adevar vrea sa o cucereasca nu o intreaba daca se masturbeaza e ceva penibildeci in concluzie nu e de tine cea mai buna metoda sa scapi de cineva este sa il ignori nu-i da importanta treci de el de fiecare data cand vrea sa iti vorbeasca( in sensul sa nu ii dai prea multa atentie nu sa fii nesimtitta sal lasi sa vb singur)
Nu mi se pare normal ce te intreaba. Daca ai vreun frate mai mare vorbeste cu el sa-l puna la punct.