In primul rand trebuie sa iti impui o limita un barem ceva si sa ai ambitia sa indeplinesti ceea ce ti-ai propus, este indicat sa mananci dimineata daca sari peste micul dejun iti va veni pofta sa mananci toata ziua, incearca sa mananci multe fructe mai ales seara cand ti se face pofta de mancare iti iei o banana un mar ce gasesti, paine mai putina...sau deloc, dar in mare parte slabesti prin sport, eu am slabit alergand in fiecare zi cam cate 2 ore...acum eu am facut sport de performanta si inca mai am rezistenta dar cred ca pentru o fata jumatate de ora nu ar strica
Sti ce buna e infometarea?! eu am 14 si din toamna mama nu mai mananc decat o data la 3 zile...si sti cat am slabit 6 kg.dar nu incepe din prima asa gata, nu mai mananc nimic... elimina cate putin. mai e o metoda dar iti ia mai mult poti sa mananci mai des si mai putin de ex dimineata cand te trezesti cereale cu lapte la pranz o supa de legume fara carne /un gratar de piept de pui cu o salata de rosii si dupa aia incepi cam din 2 in 2 ore cate o fructa un mar o banana, ortocala, etc si mai ales seara dupa ora 6 nu mai bagi nimic in gura.pe la 5 poti manca o salata.bafta
AndreeaI012452 întreabă: