Hmm destul de greu sa stii sa ei o decizie in cazu tau dar eu zic sa il ierti pentru ca oricine merita o sansa.Macar odata treci peste, pentru ca la party asa se intampla cand intreci masura si poti face asta find indragostit nebuneste de iubita ta.Nu mai esti tu ci ai mintile tulburi.Eu spun ca e gresit sa ii pui o eticheta din start dar sa ai mare grija cu el pe vitor si sa ii pui in vedere ca daca mai face asa a terminat-o cu tine. Daca tine cu adevarat la tine o sa fie baiat de casa o sa vezi si o sa se fereasca sa mai ai la bord aiurea si sa se dea la toate zdrentele.Totusi dai de inteles ca nu l-ai iertat si ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a iti castiga din nou increderea.
Foarte bine ai procedat. Greu vei mai gasi un baiat ca el. Asadar, tine-l bine!
Da l-ai iertat usor...dar ai facut-o pentru ca il iubesti! sunteti impreuna dar ar trebui sa te gandesti la cum vor fi lucrurile intre voi daca el e plecat din tara...nu o sa va puteti vedea si se pot intampla multe lucruri intre timp! Esti inca mica si ar trebui sa nu te complici asa mult cu chestii din astea. Ar fi mai bine sa va intalniti si cu alte persoane iar cand va putea sta in Romania fara sa mai plece ar trebui sa incercati.Parerea mea