| XxBlueRosexX a întrebat:

Heii, deci azdimineata pe la 4 am facut dragoste cu iubitul si si-a dat drumul in mine...mie mi s-a terminat mentruatia pe 9 decembrie, e regulat mereu la 28 29 30 de zile, ce sanse sunt sa raman insarcinata? Imi doresc asta de foarte mult timp. Din calculele mele sunt in perioada fertila dar luna trecuta pe 4 am trecut printr-o operatie de chist ovarian)laparoscopic) si medicul mi-a spus ca pot avea copii deci sunt sanse sa am o inimioara micuta care sa bata?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt ovulatia ta si perioada fertila ta fertila au fost cu mult in urma, nici macar nu ai cum sa ramai gravida acum!
Daca menstruatia ta a inceput (banuiesc) pe 6-7 ale lunii decembrie (data de 9 cand s-a terminat nu ma ajuta in calcul, imi trebuie ziua cand incepe menstra)! Deci, daca sa zicem a inceput menstra pe 6 si tine 28-29 de zile, in data de 14-15 dec. s-a produs ovulatia. Periada fertila incepe cu 3 zile inainte si tine 3 zile dupa aceea.
Deci, din data de 19 dec. nu mai erai in perioada fertila!
Daca vrei cu adevarat sa ramai gravida, atunci numara-ti zilele intotdeauna prima zi a menstrei pana la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, ziua 14-15 se produce ovulatia, si atunci este indicat sa ai sex, ca sa ramai gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU. Teoretic NU. Si se pare ca nici practic NU se poate naste o sarcina fiindca in acest moment esti in cea mai sigura perioada INFERTILA a ciclului menstrual. Daca prima zi a ultimei menstruatii a fost prin data de 5-6 decembrie (data terminarii menstruatiei nu are absolut nicio importanta), atunci in cazul unui ciclu menstrual de 28-30 de zile, OVULATIA a avut loc probabil in 21-22 decembrie. Daca rationamentul este corect atunci sexul de astazi 25 decembrie a fost intretinut dupa 3-4 zile de la ovulatie si in aceasta situatie in mod absolut sigur NU mai poate exista in uterul tau un OVUL VIABIL. Perioada fertila a actualului ciclu menstrual a fost intre (16)17-22(23) decembrie. In concluzie, daca ultima menstruatie a inceput inainte de data de 6 decembrie formarea unei sarcini teoretic devine imposibila. Va trebui sa incercati din nou luna viitoare cam in perioada (14)15 - 20(21) ianuarie cand vei fi cel mai probabil din nou fertila. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati de venirea pe lume a celui mic.

| lpavel a răspuns:

Dap! Sunt sanse mari happy

| vocea a răspuns:

Daca si-a dat drumul in tine ai sanse mari sa ramai, asa ca pregaestete de ce e mai rau

| Delocimportant a răspuns:

Eu azi-dimineata pe la ora 4 lucram, si voi faceati sex! Vai, vai! Iti meriti soarta, mami!

| Randomuser2000 a răspuns:

4 si cate minute?

| Randomuser2000 a răspuns:

Si un creier micut din pacate.