| xCoolChannelx a întrebat:

Heii deci imi place mult de un baiat si am observat ca se uita la mine si zambeste mereu canta ceva cand trece pe langa mine se uita destul de atent si as vrea sa stiu ce inseamna.Nu vreau sa imi fac iluzii ca ma place si cand colo sa nu ma placa.As vrea diferite sfaturi sa stiu daca ma place sau nu.

2 răspunsuri:
| WeRockYaaa a răspuns:

Eu personal as zice ce mi s-a intamplat mie:la fel mi s-a intamplat si mie.eu l-am lasat o vreme in pace,dar dupa aia cand se apropia de mine i zimbeam frumos,il intrebam ce mai face,cum o mai duce pe la scoala, si asa am format o prietenie stransa. apoi el a inceput sa ma invite la plimbare, la suc... dupa aia am fost impreuna o vreme dar ne-am despartit.

| iuby29 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Imi placea de un baiat care ma privea toata ziua cu mare atentie. Pana la urma am jucat carti cu el si cu niste amici si ne-am cunoscut putin mai bine. Dar tot nu era nimic. Vazand ca el nu are nicio reactie am facut rost de nr lui de telefon si i-am dat un mesaj seara. A doua zi a venit la mine si m-a sarutat. Asa ca daca vezi ca el nu face nimic eu zic sa faci tu primul pas poate iese ceva. Iar daca nu te place poti castiga un nou amic. Asa ca nu ai de pierdut. Bafta! Sa revii si sa ne spui ce s-a intamplat.