| DMaddyMada a întrebat:

Heii deci intr-un final am ajuns in Tara Galilor si mi-am cunoscut prietenul e un tip super amuzant,de treaba,are o minte murdara daca stiti la ce ma refer, este destept si arata si bine.Acum cateva zile mia zis ca ii place de o alta fata si ca vrea sa o intrebe daca vrea sa iasa cu el si eu efectiv am inceput sa plang si lam intrebat de ce imi face una ca asta si el mia zis ca doar vrea sa vada ce zice in acel moment eram atat de nervoasa si suparata si iam zis ca ne despartim. Iam spus unui prieten deal meu sa il intrebe daca e adevarat ce sa intamplat si el a zis ca da si ca intelege ca e numai vina lui.trec cateva zile si asta imi zice a vb cu ea si ea ia zis ca o sa ii zica ziua urmatoare daca vrea sau nu sa fie impreuna eu nu am zis nimik si sa incheiat subiectul. Luni prietenul meu(nu galezu) la intrebat daca are prietena si exul meu zica ca da si a intrebat cine si asta zice ca e vealalta tipa el a intrebat dc nu mia zis mie si el a zis ca vrea sa fie sigur ca relatie cu proasta aia o sa mearga si ca o sa imi sp mai tarziu. Oh si tipa e gotica si e ciudata.Iar eu ca orice fata geloasa il vreau inapoi cu orice pret si vreau sa il fac sa ma vrea prin mesaje sau alte chestii.va rog e urgent si stiu ca poate e prostie ce am scris dar chiar tin la el si stiu ca si el inca tine la mine dar cred ca in modul prietenesc...cum pot sa il am inapoi? Plz help Aaa si am uitat inca mai vorbesc cu el si cam atat am zis deci cum pot sa il am inapoi?

4 răspunsuri:
| kyliejenner a răspuns:

Doamne laughing lasa-l in pace. De ce te injosesti atat? viata merge inainte, nu poti obliga pe cineva sa vina inapoi la tine

| Neuronul a răspuns:

Vai de capul meu în ce hal scrii! I don't want to see

Femeie, lasă-l în pace!
Nu cred că vrea o relaţie serioasă nici cu tine nici cu ea.
Ori are un interes ori e prost şi nu ştie ce vrea.

| mihai69 a răspuns:

Văzând felul cum scrii și te exprimi, îl înțeleg de ce nu mai te vrea pe lângă el...

| WildDream a răspuns:

El nu te mai vrea, nu ai ce sa faci decat sa te resemnezi (si sa inveti sa scrii corect, asta e esential).