Nu trebuie sa te ascunzi daca este vorba de tine, este un site in care este permis anonimatul!
Ciudata povestea! deci chiar nu inteleg dc cei doi daca se inteleg foarte bine cu tine (banuiesc ca de tine este vorba) sa se poarte in fata celorlati ca si cum nu te-ar cunoaste!
Mai bine continui asa, din cate vad cei doi dau semne de falsitate! nu poti sa fi asa tampic incat sa nu recunosti o fata cu care iti petreci majoritatea timpului!
Nu da semne de iubire s-ar putea sa suferi si nu merita aceste persoane care sunt atat de false!
Pentru inceput, tu esti acea fata?
si 2 de ce nu se "desparte"de amundoi o vreme daca lor le e rusine cu ea?! nu este de acceptat daca vrea sa aiba o relatie!
Mda, nu cred că am fost prea explicită la sfârșit. Voiam să zic, că prietena fetei o roagă pe acea fată să pună o vorbă bună celor doi băieți despre ea, dar ei nu vor să audă de ea, adică de prietena fetei.
Sa incerce sa vorbeasca deschisi.baietilor nu prea le plac fetele inchise sau oarecum timide si nu stiu sa citeasca pe fata sau in comportamentul ei.eu cred ca er fi bine sa izbucneasca.sa scoata realitatea din ea