| Punctsidelacapat a întrebat:

deci sunt cu un baiat de aproape 2 luni si tine la mine, nu ma insala, din cate stiu eu. Dar. problema e ca un alt baiat ma place adica de mult tim, dinainte sa fiu cu iubitul meu. Problema e ca azi m-a sarutat si nu stiu sa-i zic sau nu iubitului meu. As vrea sa fiu sincerca cu el dar daca i-as spune s-ar lua de celalalt si nu veau sa se ajunga la ceva rau.

16 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Daca baiatul te-a sarutat inseamna ca i`ai dat sperante sa o faca, si faza cu respinsul e doar de aparenta pentru a nu ramane cu o parere proasta despre tine. Dar daca dintre ei 2 nu stii pe care sa-l alegi, alege`l pe al2lea pentru ca daca il iubeai pe primul nu mai exista un al2lea.

| mihai69 a răspuns:

Hotărăște-te cu care vrei să fii și-l anunți pe celălalt. Nu e OK să umbli cu ambii.

| neutrino a răspuns:

Stai linistita si nu-i spune nimic: ce, el iti spune tie cate fete a pupat in ultimele doua luni? Dar fii sincera si spune-ne noua, nu-i asa ca ti-a placut?

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Ia o hotarare si.

Răspuns utilizator avertizat
| Cristiann25 a răspuns:

De parca tie nu ti-a placut.Hai sa fim seriosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi? De aceea nu mai imi trebuie mie femei, fiindca sigur as da peste una ca tine, care s-ar gandi la altul, si apoi m-ar lasat cand ma astept mai putin. Iti dai seama cum se va simti iubitul tau cand va afla ca te-ai sarutat cu altul? Mai bine nu ii spune ce ai facut. Lasa lucrurile asa cum sunt, nu le complica. Oricum, esti intr-o belea MARE. Singura ai intrat in asta. Nu trebuia sa te saruti cu altul. Iar apoi va plangeti ca va fac baietii sa suferiti. E si normal, fiindca si voi faceti la fel cu ei. big grin

| Punctsidelacapat explică (pentru anonim_4396):

El m-a sarutat dar l-am respins, nu l-am sarutat si eu happy.

| NameHarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate este bine sa ai o prietena si pe langa ea inca una atunci daca te va lasa nu-ti va pasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu merita sa fie mintit. Oricat de grav ar fi, mereu sa-i spui adevarul!
Spune-i ce s-a intamplat si fa-l sa inteleaga ca nu esti interesata de altcineva.
Dar pentru a spune toate acestea, trebuie sa stii ce iti doresti cu adevarat. Sa-i acorzi o sansa celui care te-a sarutat, sau sa continui relatia!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SI ce daca ai iubit, buey nene de ce ar trebui sa stie el tot ceea ce faci tu pana la urma tu crezi ca el iti spune cu ce fete isi mai pierde el timpul, nu ti-ar spune niciodata. Tine pentru tine. E aiurea sa iti place de 2 baieti in aceelasi timp, nu poti fi cu 2 asta e ideea de fapt poti dar nu te simti bine pe undeva. Nu se va ajunge daca iti tii gura daca a planuit prietenul tau ceva cu el atunci e grav pentru ca baietii barfesc mult mai mult decat fetele si o sa ii spuna ''buey esti nebun ce prietena ai. jalnic frate''.

| NameHarris a răspuns:

Fi desteapta joaca la doua echipehappy

| Hαppiηеss a răspuns:

Se pare ca nu tii atat de mult la prietenul tau din moment ce te lasi sarutata de alt baiat.
Daca erai o fata seriosa ii dadeai si doua palme individului cand intindea botul spre tine...
Normal ar fi sa ii spui prietenului tau dar s-ar putea sa-ti iei papucii.

| manuel72 a răspuns:

Buna faza asta, ai un iubit de 2 luni si deja de saruti cu altul.Viata ta promite a fi tumultoasa.

| angel_4561 a răspuns:

Stai linistita va afla singur, de obicei barbatii se lauda intre ei