| patry166 a întrebat:

Heii :*
Decii am nevoie de ajutoor. au fost campionatele de fotbal la noi la scoala bine. ne-am calificat pe faza judeteana si meciul s-a jucat la banatul. Acolo a inceput ce a inceput.laughing Noi am pierdut si fetele si o parte din jcuatori au plecat acasa eu cu o fata si cu inca un baiat ( Fratemiu) am ramas. Ne-am pus sus sa ne uitam la mecii si de tot bagau niste baietii de la banatu in vb cu noi dupa m-a luat unu pe mine ca ce fac? cum ma cheama? cati ani am? si faze d`astea bun dupa tot acelasi baiat a arucat cu saratele dupa mine sa ma intrebe cat ii ceasul na sau daus pe teren si mi-a zis ca ne vedem dupa mecii. Cand s-a terminat meciul eu ca proasta am plecat.sad si caand ajung acasa in seara aia primiesc cerere de pr pe facebook tot de la ala Bun se baga in vb cu mine si mo intrebat dc am plecat ca vroia sa ma intrebe ceva? si tot vb cu mine el ii a 8`a la banatu eu a 7 Ce sa cred? thinking

19 răspunsuri:
| D3X73R a răspuns:

laughing Pai odata ce se baga in vb cu tine...ti-a trimis cererea de pr pe FB e clar ca te place

| patry166 explică (pentru D3X73R):

Sper. laughing da ce o fi vrut sa-mi zica?

| D3X73R a răspuns (pentru patry166):

Pai incerca sa te atraga sau cv de genu intr-un cuvant "vrajea" cu tinelaughing incearca sa-i faci si tu cateva complimente (da-i de inteles ca-l placi daca il placi)si propabil o sa-si faca curaj sa spuna cuvantul magic...Succes!

Bine. happy daca ma fac de ras o sa ma ai pe constiinta. laughing si app pff ce ciuda mii ca am plecat

Pf...laughing daca el te place nu ai cum sa te faci de raswinking(doar nu o fi asa de idiot incat sa isi bata joc d tinestraight face)Daca reusesti sa-mi spuilaughing

Ii pe facebook.happy nu stiu ce sa-i ziic. laughing

Of...ba ia gata ca cer taxa pentru astalaughing incepe si tu o conversatie
"Hei, ce faci?"

Gata decii mi rusine.laughing) da am inceput`o si acum?laughing

Pfoai...nu ai imaginatielaughing? gaseste un subiect de discutiestraight face
El nu spune nimicstraight face?

| D3X73R a răspuns (pentru D3X73R):

Da-mi id tau de mess

Mi-o cerut id`u de mess.; x. happy se muta discutia pe mess. laughing si el ii cu fotbalul ce stiu eu de fotbal?
Si in momentu asta nu am deloc imaginatie.laughing

| patry166 explică (pentru patry166):

Dam-il tu k eu nu pot sa iti trimit mesaj

rolling on the floor da-mi id tau de mess ca iti mai dau eu cv informati despre fotbalsmug

Da`mi tu id`u tauu k eu nu pot sa iti las mesaj. laughing

Da add la id asta theonefgs

Cine s-ar fi gandit ca o sa ajung Dr. Love si pe internetrolling on the floor

| Larrissa21 a răspuns (pentru D3X73R):

De ce e asa de clar ca o place? esti cam naiva asa. nu totul e un basm si nu's toti baietiii sunt feti-frumosi din povesti.

| D3X73R a răspuns (pentru Larrissa21):

Pt cultura ta generala, o place si din cate am ineteles deja au o relatie smug

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Poate ii place de tine:*