| cristina45crisss a întrebat:

Heii din nou eu, am o problema ce ma macina de ceva timp. Deci sa incep... De asta vara de cand ne-am cunoscut, tot ne-am certat si ne-am impacat, si nu din cauza mea din a lui, dar ce ma uimeste e ca tot el se despartea vesnic de mine si tot el venea la mine, eu mi-am jurat ca niciodata nu o sa ma despart de el, deoarece il iubesc atat de mult.
Inseamna totul pentru mine, l-am iertat mereu, pentru orice greseala si minciuna, il iubesc la fel ca in prima zi, cu toate defectELE.
Mi-a f***t toata seara de revelion. In urma cu doua ore imi spunea ca ma iubeste..si la ora 12 noaptea l-am vazut de mana cu una. Mi-o pierit chefu de viata total. Am trecut si peste asta, si am zis ca oricine face greseli. L-am iertat.
Apoi l-am sunat intr-o seara si o inceput sa ma ia la rost ca eu le-am povestit colegelor mele despre absolut tot ce vorbesc eu cu el, asta nu e adevarat, singura persoana care stie ce o fost intre mine si el e cea mai buna prietena a mea, restul stiau doar ca il plac! Si mi-a zis niste cuvinte atat de oribile.cel putin pentru mine, alea au fost cuvintele care m-au schimbat enorm " prieteni si atat"!
De atunci nu am mai vorbit cu el.
Dar ne mai intalneam pe strada, si abia imi zicea un amart de ceau.
L-am mai sunat sa nu zica ca gata ma doare fix in cur de el, dar degeaba nici nu se sinchiseste sa imi raspunda.
Problema e ca din cauza lui toata lumea imi sare in cap ca am devenit o persoana rece, indiferenta, caruia nu ii pasa de nimic!
Si eu nu am vrut sa fiu asa, eu nici nu imi dau seama cum am devenit, mi se pare ca sunt ca inainte.
De el nu pot sa uit, oricat de mult as vrea.
Ajutati-ma va rog, eu nu stiu ce sa mai fac.

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Un caine lovit se ascunde in cusca si isi linge ranile. Cand il cheama altcineva, la inceput nu are incredere, il maraie, sta cu coada intre picioare.
Dar treptat, persoana aceea ii castiga increderea, vine pana la ea, tresare cand aceasta incepe sa-l mangaie. Si mai trec cateva zile, si incepe sa dea din nou din coada, sa se bucure, sa se manifeste ca si o persoana cu voie de viata. Asa ca si tine.

| Zenithf a răspuns:

Bine, gata cu povestile, acum un sfat mititel: nimic nu ajuta mai mult pe o persoana intr-o situatie dificila, decat grija pentru persoane cu probleme mai mari decat ale ei. Vei scapa de relatia asta toxica si de tristetea din interiorul tau cand vei da o gustare unui nevoias batran, sau cand vei tine un bebelus abandonat la tine in brate.

| Alexandru0007 a răspuns:

Fa orice, numai nu te mai intoarce la el.nu merita.isi bate joc

| IuseinLavinia a răspuns:

laughing Ai grija cu prietena ta! SIncera sa fiuwinking! Nu stiu daca el nu da nici un ban pe tine ti tot timpu iti greseste inseamna ca nu vrea nimic serios cu tine, si te tine doar ca sa aiba cu ce sa isi ocupe timpul liber. Incearca sa vb cu el odata si bine! Spune-i ce vrei de la el, el ce vrea de la tine si vezi daca cadeti de acord. Sper sa fii tu bine! :*