In primul rand mai incearca sa-ti mai pui inca odata ordine in ganduri si daca pentru actualul nu simti nimic cred ca ar trebui sa-l lasi in pace,ii spui ca nu simti nimic pentru el desi ti-ai dori asta pentru ca este un baiat minunat,dar ti-ai dori ca sa ramaneti prieteni pe viitor!
Dupa incerci sa vorbesti cu fostul sa-ti ceri scuze ca ti-ai batut joc de el,ca nu ai stiut sa-l iubesti, dar ti-a dat o lectie si acum vrei sa-i mai dai o sansa, lui, tie si relatiei voastre!
Daca chiar te-a iubit asa de mult, nu cred ca te-a scos din inima lui asa de repede! tu incearca oricum nu ai nimic de pierdut!
Heyy
Pai ..fi directa, doar asa poti sa rezolvi totul o data. Nu te mai ''lalai'' atat...Baiatul de care vrei sa te desparti, sigur o sa inteleaga ca nu mai merge, si ca vrei sa ramai amica cu el. Iar baiatul cu care vrei sa fi din nou impreuna, daca intr-adevar te-a iubit, si daca a tinut la tine...o sa accepta sa fi din nou cu el.
Poate e nevoie de timp pentru ati demonstra ca te iubeste si o sa invete sa se comporte normal, ideea este ca e mai mic si o sa inteleaga mai tirziu, nu se stie daca fostul va mai dori sa te mai vada.mai bine mai ofera-i o sansa, explica-i ca nu procedeaza corect...
Da,dar faza nu e ca se comporta urat, ci imatur.Mi se adreseaza cu *ma, ba* imi zice *te-n p..matii,sugi o ceapa* etc)) adica nah, totusi nu mi se pare tocmai okay.iar cand il sun imi zice *da ma* .
In cazul acesta cred ca nu te merita...
AlexEjmecheru întreabă: