Buna . Primul sarut nu trebuie sa-l planifici sau sa-l eviti, cand se intampla, se-ntampla. Trebuie sa te comporti cu prietenu` tau frumos, adica ` sa-l alinti :X, sa glumesti cu el. Nu ttrebuie sa fii stresata . Baftaa la primul sarut eu zic sa fii relaxata.
Nimeni nu s-a nascut invatat! Fa ceea ce simti si nu te mai gandi ca te-ai putea face de rusine sau mai stiu eu ce. Daca intr`adevar te place, nu va exista nicio problema ca nu ai avut niciun prieten, ba din contra s-ar putea bucura sa afle asta.
Daca a rezistat o saptamana fara sa te sarute nu inseamna ca te iubeste.
Acum, revenind la problema ta, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci probleme. Daca chiar tine la tine doar nu se va desparti din cauza ca nu stii sa saruti. El a stiut prima data? Primul sarut o sa fie mai stangaci, dar pe masura ce exersezi capeti experienta. Nici eu n-am avut primul sarut, dar nu-mi bat capul. Fie ce-o fi, trebuie sa vina si momenul asta la un moment dat, nu putem amana toata viata un sarut pentru ca nu avem experienta, ca daca amanam nici nu avem cum sa capatam experienta.
Apropo, cati ani ai?
Bag seama, esti oleaca uzata de ii stii tu pe toti baietii din lume, astfel incat sa il poti eticheta pe iubita-tau "cel mai adorabil din lume".
Daca ea e indragostita lulea de acest baiat, il considera cel mai adorabil. Tu daca ai un/o iubit/a nu o/il consideri cel/cea mai frumos/frumoasa din lume? Adica, nnush e o chestie ce tine de sentimente, asa considera ea.
Si daca el nu il cunoaste pe baiatul de care ea este intragostita, este normal sa nu il considere zeu al barbatiei.
Esti tu indragostita, dar pun'te si in locul celui care citeste intrebarea.
Pai lasa sa vina totul de la sine, si nu te mai gandii ca o sa te faci de rusine, pentru ca el atunci isi va da seama ca nu stii sa saruti, si o sa stie el cum sa te ia.
Sau vorbeste cu el deschis, si spune-i ca nu ai mai avut un prieten, ca nu stii sa saruti, fara rusine.
Daca chiar vrea sa stea cu tine, va avea rabdare sa te invete.
Acum depinde si cat de experimentat e iubitul tau in relatii