anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii,imediat am 14 ani si desi nu prea a fost ok am incercat pentru prima data sa ma masturbez si am incercat sa imi introduc degete in vagin si m-am atins de Clitoris si cred ca de himen,si mi-a curs un strop de sange, am citit pe net ca mi s-a putut rupe himenul, dar nu stiu.e adevarat? *nu e intrebare la misto *

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Himenul este o pielita foarte fina care uneori se poate rupe foarte usor chiar si fara sa fie atins de un obiect anume. Astfel este consemnat faptul ca s-au inregistrat cazuri in care himenul a suferit deteriorari sau chiar ruperea ei, in timpul unor miscari mai ample ca cele de la balet, in cazul mersului pe bicicleta sau la practicarea escaladei. Deci este posibil ca din greseala in momentul introducerii degetului in vagin sa-ti fi lezat/deteriorat partial himenul deci sa te fi DEFLORAT ceea ce ar fi provocat acea mica sangerare. Din privinta virginitatii tale aceasta a ramas intacta, astfel ca dezvirginarea se va produce doar in momentul in care vei intretine primul contact sexual si vaginul va fi penetrat de un penis real/natural al unui baiat/barbat. Pana atunci masturbare placuta in continuare. Multa sanatate!

| 123456789qwertuiop a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult pentru explicatii!

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat