| alexstar_1336 a întrebat:

Heii,imi place foarte mult de o fata si ei de mine, dar ne desprate distanta :'( Sincer cand vorbesc cu ea simt asa o stare "WOW" si cand imi vorbeste dulce simt de parca am fluturasi in stomac rolling on the floor Ce sa fac? Totusi cat de mult ne dorim sa fim unul langa celalalt nu putem...ce ar trebui sa fac? Sa renunt la ea, sau sa lupt ca intr-o buna zi sa fie a mea? Dau funda :3

Răspuns Câştigător
| Anonim13912 a răspuns:

Hey Alex! Parerea nea este ca daca tii cu adevarat la ea si vezi ca si ea tine la fel de mult la tine, ar trebui sa incerci! Nu e nici chiar asa de greu la distanta daca amandoi aveti vointa. Trebuie sa incercati sa va vedeti cat mai des, stiu ca poate nu depinde atata de tine ci de parintii tai. Poti sa ii trimiti scrisori din cand in cand, este mai frumos decat pe skype (nu zic ca pe skype nulaughing ) sau poti sa ii cumperi ori ce prostie care sa ii placa si o trimiti prin posta. Nu gandesc ca altii ca relatiile la distanta ar fi o pierdere de timp! Si cred ca nici tu. Baftaaaa! happy si sa-ti faci prieteni acolo unde mergi happy

| alexstar_1336 explică (pentru Anonim13912):

Asta si fac, ii trimit mesaje din cand in cand. Iti multumesc ca mi-ai dat curaju' sa lupt mai departe. sper sa tinem legatura, ai funda! :*

| Anonim13912 a răspuns (pentru alexstar_1336):

Asa te vreau! Si eu am trecut prin asa ceva si stiu ca ai nevoie de sfaturi si "curaj" cum zici tu!winking

24 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Da, treci ma ideparte, cauti si tot cauti si vezi ca nu mai gasesti pe nimeni ca ea, dar deja ti-ai pierdut sansa, si deci, ratat viata. Mai, nu esti in stare sa realizezi daca ti-ai gasit jumatatea sau nu?!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De unde sti ca vorba ei e dulce? ai gustati? nu mai fi muiere relatiile la distanta sunt pentru persoane incapabile de a avea o relatie adevarata care implica comunicare reala. las-o in pace si distreaza-te cat mai poti, peste cativa ani o sa plangi dupa bagabonteala

| alexstar_1336 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Degeaba zici tu asa, daca ai fi in locul meu nu ai gandii asa :3

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru alexstar_1336):

Pai daca pleci din ro curand mergi la ea si rupeti patu

Aceeas distanta o sa fie. :'(

Gata nu mai plange ca o muiere, treci peste iti vei gasi alta acolo cu care vei rupe patul

Eu nu sunt genu' ala de copil disperat dupa sex rolling on the floor Chiar daca am o varsta la care asta ar trebui sa fac rolling on the floor Eu sunt altcumva, imi place iubirea, caut ceva serios big grin Sunt diferit de altii rolling on the floor

O sa ai de pierdut treaba ta dar cand vei da cu capu de prag sa nu vi la noi plangand

| KamaSutra a răspuns:

Hey Alex, lupta pentru ea, si eu sunt in aceeasi situatie si stiu ca e greu dar daca chiar va iubiti, atunci de ce sa nu lupti?happy

| alexstar_1336 explică (pentru KamaSutra):

Asa e, si chiar o iubesc si ea pe mine

| KamaSutra a răspuns (pentru alexstar_1336):

Atunci lupta pentru ea

| neutrino a răspuns:

Un barbat adevarat lupta permanent pentru marea lui iubire.

| Doub a răspuns:

Contează câţi ani aveţi, cât de mare e distanţa dintre voi, ce aşteptări aveţi unul de la altul, nu ai spus nimic concret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Daca si ea simte ceva pentru tine, cred ca merita sa luptati sa fiti impreuna. Totusi sa va vedeti prea rar. va face sa suferiti(daca aveti sentimente mai profunde). Cunoaste-o mai bine si vezi daca merita sa lupti pentru ea, dar dacă va vedeti o data la 1an sa nu cumva sa va pierdeti timpul.

| alexstar_1336 explică (pentru anonim_4396):

Aici e o problema, nu stiu exact cand o sa o vad, dar vorbesc zilnic cu ea pe skype.big grin

| Rainmaker a răspuns:

Salut alex!
O intrebare grea.Se vede ca esti indragostit, ceea ce-i foarte normal dar este putin cam prea stresant la varsta ta sa iubesti o "himera". Consider ca este prea mare sacrificiul sa-ti risipesti tineretea doar visand la ceva aproape intangibil deocamdata.Pastreaza legatura cu fata, nu zice nimeni s-o lasi definitiv de izbeliste, incearca sa mai cunosti si altele mai apropiate mediului ambiant si cine stie? Cui pe cui se scoate si mai ales, ochii care nu se vad se uita.Tu hotarasti asa cum crezi ca este mai bine.

| alexstar_1336 explică (pentru Rainmaker):

Nu pot sa am o relatie momentan,pentru ca eu ma mut din Ro,si degeaba incerc sa imi fac prietene + nici acolo nu o sa pot pentru ca nu o sa stiu limba, si cu ea ma inteleg foarte bine, imi place mult de ea, si parinti nostri se inteleg foarte bine, si s-ar putea(nu e sigur) sa vina in vacanta unde ma mut eu...nu pot sa renunt la ea nici daca vreau, pentru ca tin la ea.

| Rainmaker a răspuns (pentru alexstar_1336):

Nu zice nimeni sa faci ceva impotriva vointei tale. Sfatul era sa nu te risipesti inutil.Eu 4 ani am fost indragostit de-o fata, am comunicat non-stop cu ea si cat am lipsit (1 an) si cand am revenit, era deja maritata.iar in ceea ce priveste potentialii tai viitori prieteni, fi linistit. Dragostea nu se exprima numai prin cuvinte. Poti sa-ti gasesti sufletul pereche oriunde in lume.

| alexstar_1336 explică (pentru Rainmaker):

Nu stiu ce sa fac big grin Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.:'(
Daca e sa fie ceva o sa fie, daca nu, o sa imi para rau.

| Rainmaker a răspuns (pentru alexstar_1336):

N-ai ce face alex! Nu depinde de tine.Accepta-ti soarta, traieste clipa si nu te mai gandi la ziua de maine.Totul se va rezolva intr-un fel sau altul, de la sine.

| Ayakawelwel a răspuns:

Las ca ai timp sa o vezi...

| AndraAndrada2000 a răspuns:

Daca o iubesti nu vei putea sa o uiti.
Lupta-te in continuare si pana la urma vei reusi.