Pai comporta`te normal. joaca`te pe telefon. uite`te din cand in cand la el, dar sa te vada facand asta. vorbeste cu vreun prieten de`al lui si spune`i ca iti place cum a jucat sau ceva de genul si o sa observe discutia.
Bună!
Normal,ca și cum ar fi orice băiat, dar depinde de ce vrei! Vrei să știe că îl placi sau nu? Poți să îl încurajezi și să îi spui că joacă bine.
Nu vreau sa stie ca il plac, dar nici ca ma doare in cot de el. tocmai asta e problema. Nu stiu ce sa ma fac. Nu il cunosc, il plac multe fete, nu ma cunoaste.
Când eram clasa a 5-a era un băiat care era a 7-a și stătea pe stradă cu mine! Eram oartă după ell-am văzut o dată că er al a colț și nici nu ii vedeam fata deoarece erau cerc de fete in jurul lui, peste 2 ani m-a intrebat daca merg in parc cu el si i-am zis ca nu am ce sa fac in parc cu el ca totusi sunt a 7 iar el e a 9-a la liceu, iar el m-a luat de mana si mi-a cerut prietenia, si acum suntem iubiti.deci viașa le aranjeaza pe toate,o sa apara cineva care o sa iti placa si mai mult,nu ne-ai spus daca esti disperata sau nu dupa el,incurajeaza-l si decveniti prieteni, ibtreaba-l de cine ii place, nu fi dezamagita hai ca poti!
Aww.
Aww.ce frumos! da, eu sunt disperataaaa!
Aww in ce sens?
Ca este atat de frumos!
Încurajează-l și spune-i că îți pare bine că a câștigat(dacă a câștigat)cum am spus,deveniți prieteni,petreceți timp împreună, se va ăndrăgostii între timp, o să vezi!
Off...e greu! pentru ca eu nu am tupeu.imi este rusine de el. pur si simplu ma fac rosie ca racul cand il vad.
Hai ca nu e greu, nu are rost sa te zbati ca un peste pe uscat cand sti ca nu ai de ce, funda?