| Lucy26 a întrebat:

Heii! Imi place un tip si am vorbit cu el pe facebook in vacanta de vara si i-am zis ca-l plac dupa mai multe conversatii...el doar a zambit. apoi ..in alta zi. am intrat din nou si am vorbit acuzandu-l intr-un mod nu foarte prost ..ca place o alta fata care este si verisoara mea...aceasta era mai mare si decat el cu 1 an ( dar nu-i important) dar s-a dovedit ca sunt prieteni ea nu mai invata la scoala noastra si pana cand s-a terminat anul scolar noi nu aveam nici o legatura doar ne cunosteam pur si simplu acum de cand a inceput scoala nu am mai vorbit si se uita insistent la mine dar tot nu-mi zice ceva. Ce sa fac? ...Nu vreau sa par obsedata dar imi doresc sub orice forma sa fiu cu el. Help me, please! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Curaj, fa tu primul pas

| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa-ti gasesti un alt tip! Noua ne place sa ne chinuim mereu cu una si aceeasi problema, de ce? Sunt inca atat de multe persoane super in lumea asta; oare de ce sa alergam mereu dupa un tren care nu a fost al nostru cand al nostru sta si ne asteapta cat noi vrem? Numai bine!

| sori88 a răspuns:

Poate ca este timid... fa tu primul pas invita-l la un suc si vezi ce iese...

| Lucy26 explică (pentru sori88):

Da.dar mi-e rusine sunt in clasa aVii-a iar el in a viii-a totusi ..adica va rog si altceva