Hey
1.ai putea sa inti in vorba cu el pe mess, sa ii propui sa iesit undv:la strand, la o cafenea, la mall
2.sa te integrezi in grupul sau de prieteni ca sa afli cat mai multe despre el si sa te apropii mai usor
3.sa ii dai semne ca ti-ar placea de el cum ar fi un zambet, o privire mai deosebita
Dar de obicei ca sa cuceresti un baiat nu iti trebuie neaparat niste metode ai nevoie doar de sarmul tau si de frumusetea pe care sa ti-o pui in valoare si voila l-ai cucerit. Bafta
Fii tu insuti, daca te place te place asa cum esti daca nu nu ai ce face. Nu incerca sa pari vreo impocrita si o superficiala, nu te preface, fi exact asa cum esti!
Daca nu are prietena ii ffffffffff simplu. du-te la el si invita-l la o praji sau suc, asta se numeste tupeu. daca esti timida mori de foame. du-te si spune-i in fata ce ai de zis dar fara sa te balbai si daca vezi ca ar vrea si el ceva de la tine sarutal tu prima oara.asa o facut prietena mea cu mine in urma cu 2 ani si mi-a placut si mie de tupeu ei dar problema i ca ea s-a cam inmuiat acum cu tupeu.am 27 acum.succes.nu uita tupeu sau nesimtire dulce ca de nu mori de foame
Fii tu! nu incerca niciodata sa pari cine nu esti deoarece masca aia poate cadea in orice clipa.
O zi buna
Pai pe langa sa fii tu insuti alte sfaturi nu avem ce sa iti dam. daca e sa te placa, te place asa cum esti. asa a fost si la mine cand imi placea de un baiat rocker si l'am mintit ca si mie imi place roku' doar ca sa'i intru in gratii. da-mi dev sau mai tarziu si'a dat seama ca nu ascult nici farama de rock si pentru asta pot zice ca m'a placut mai mult. uite daca e sa fie acea chimie, totu' va fi minunat, daca nu, :-
Pai daca acel baiat e Curajos e bine daca e mai timid incearca ca tu sa actionezi...
Simplu, te duci la el direct, il ei de mana si ii spui : "hai cu mine in parc pentru a vea o discutie despre iubire". Noroc!
Draga mea, nu exista retete pentru asa ceva. Oamenii sunt diferiti, ceea ce ii place unuia s-ar putea sa nu-i placa altuia. Asa ca sfatul meu e sa fi tu, restul sunt detalii!
Daca te intelegi cu pers respectiva bagi un status din ala trist ' suparata'si chesti... daca il intereseaza o sa intre pe tine si o sa te bazaie sa ii zici ce ai nu o sa ii zici din prima daca vezi ca tot insista ii zici ca ti-ai dat seama ca ti de el
Alexysertd întreabă: