Bună! Nu merită nici un cadou, la cum se poartă cu tine, nu fi proastă, scuza ma ca ti am zis asa, sa i cumperi un cadou, tu nu vezi cum te trateaza, marș si alte jigniri, dar tu esti sclava lui? Iar faptul cu fumatul este cu ghilimele vorba despre fumat? Are pe alta? Cel mai bine desparte te de asa un om, ăsta ar fi un cadou la care el nu se gîndea, nu se astepta, o asemenea surpriză, tu ce varsta ai?
Nu. Mă refer că nu fumează tigări obișnuite. Am 18 ani.
Lasa-l. Uita-l. Scapa de el. Inca mai poti. Pana nu va fi... prea tarziu. Este o relatie TOXICA. Cel mai pretios CADOU pentru AMANDOI il acest moment este despartirea. Definitiva, fara regrete. Sanatate!
Pentru ce dumnezeu plangi dupa unul care nu te iubeste si nu-i pasa de tine?
Asta este o relatie fara niciun viitor si fara pic de fericire.
Da-i pace si cauta-ti pe cineva care sa te iubeasca si sa te respecte!
Fa-ti tie un cadou, si lasa loc altuia in viata ta.
Reciteste intrebarea ta pentru a vedea cate lucruri pozitive vezi TU in el. Ar trebui sa iti dea de gandit
Buna, Delia.
Ma aflu in avionul spre Berlin si se vede de aici cat de dezinteresat e prietenul tau si cata raceala s-a instalat intre voi.
Eu zic ca va mintiti amandoi in continuare (de ambele parti) ca ceva mai merge si ca tineti unul la altul.
Rupeti relatia pana nu va fi prea tarziu si unul dintre voi (in speta tu) va ajunge prea ranit. Nu merita efortul de a mentine ceva ce nu mai are nimic natural.
Uite piesa pentru voi: https://www.youtube.com/watch?v=nhBorPm6JjQ (asta ar fi si cadoul muzical care nu costa nimic)
Daca esti cu un tip ca asta, alt cadou mai bun pentru el decat un oral de la tine nu cred ar mai pute veni
Bună. Eu în locul tău nu i-as cumpara niciun cadou. Nu merită după cum se poartă. Nici nu as mai vorbi cu el sincer.
Sa fiu si cer, cred ca merita un vibrator, unul realistic, sa se **** cand te va pierde definitiv!
Felul in care te tratează el, nu știu cat vei mai rezista si se pare ca face asta de prea mult bine, esti prea buna cu el.