anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii!:*. m-am despartit de prietenul meu sau nu stiu ce s-a intamplat.ne am certat pentru niste comm-uri pe fb pe care le a scris el si s-a suparata pe mine.cand a iesit de pe mess mi-a dat un "mass" cu 'noapte buna pacat ca iubita mea e suparata'. dar au trecut 3 zile si el nu mi -a dat inca niciun semn. ce sa inteleg? adica inteleg. cred ca s-a terminat. dar dc asa?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Mai are rost! La mine a trecut candva si mai mult!
Nu e bine sa fi asa orgolioasa, cauta-l, arata-i ca -l iubesti si probabil va veti impaca.
Cel mai sigur asta asteapta!

Fa si tu primul pas macar odata.

| Summerrr a răspuns (pentru Ririru):

I-am dat un sms joi seara in care i-am spus ca imi lipseste si mai multe.asta dupa ce mi-a scris pe fb la stare(single):cum dracu sa apreciezi asta? Doamne.(au dat unii likestraight face).nu mi-a raspuns saddar el este pe cosm. si nici pc-ul nu ii mai merge.ma gandesc ca poate ar fi vrut sa i-a legatura cu mine dar nu a putut.desi cred ca gasea el o solutie daca ar fi vrut.nu credeti?

| Ririru a răspuns (pentru Summerrr):

Suna-l tu. happy E clar ca se gandeste la tine dupa ce a comentat. Clarifica situatia cu el.

7 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Nu s-a terminat neaparat, incearca sa te faca sa il cauti tu pe el... daca l-ai cautat si nu da nici un semn atunci sad
Vorbesti cu altcineva si il uiti...

| Summerrr a răspuns (pentru Mann02):

Nu l-am cautat si stie ca nu-mi place sa fac asta.straight face

| Mann02 a răspuns (pentru Summerrr):

Citeste ce a scris Neimaginabil si vezi unde gresesti...

| NeimaginabilA a răspuns:

Daca nu iti place sa-l cauti ia-ti adio de la relatie, daca-ti pasa de el i-l vei cauta, nu el trebuie tot timpul sa faca primul pas, se mai plictisesc si baietii de asta.

| Summerrr a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Stiu ca nu e bine doar ca nu stiu nu potstraight faceoricum acum ce rost mai are.au trecut 3 zile...