Nu prea iti e prietena, "prietena ta sau nu isi da seama. Iubitul tau e de admiratpentru atitudinea lui, iar tu la fel! Din punctul meu de vedere prietena ta se baga prea mult si te-a cam tradat.Eu de exemplu nu as mai putea fi prietena cu ea dupa asa o faza.
Spune-i prietenei tale ca exagereaza si daca vrea sa mai fiti prietene sa nu se mai bage atat intre voi.Sunt sigura ca prietena ta nu prea stie ce insmena o relatie iar cea mai buan solutie ar fi sa isi gaseasca si ea un iubit in loc sa vada de al altora! Asta i-ar mai ocupa timpul.Succes!
Bună!
El trebuie să-i explice prietenei tale că nu poate fi nimic între ei doi.
Parerea mea e ca nu iti e prietena cum crezi tu si faptul ca inca nu e cu baiatul respectiv este numai datorita lui, a seriozitatii lui, ea e o profitoare, o prefacuta, e cazul sa o termini cu ea si prietenul tau sa ii ignore absolut toate metodele de a intra in contact cu el si scapati amandoi de o individa fara obraz
Problema e ca oricat de mult as incerca sa o evit, noi doua eram ft bune prietene si nu am cum "sa scap" de ea deoarece suntem in aceeasi clasa
Problema e ca noi doua eram foarte bune prietene si nu pot renunta atat de usor la ea...plus ca suntem in aceeasi clasa si nu am cum "sa scap" de ea
Prietena ta -Nu prea cred -Poate amica ta .E clar ca il Place si e Logic ca o sa iti il ia daca nu faci ceva.Ai Grija.Auzi pot sa il imbratisez si eu -Da ce Pana mea e catelus sau ce -Aiurea eu ai ziceam. Spuni asa :Cumatra eu zic ca tu duci lipsa si trebuie sa iti faci un prieten rapid dar nu pe iubitu meu -clar! Daca mai insista -Poti sa ai spui prietenului sa ai Umple frigideru daca nu vrea sa preiceapa cu vb Frumoase!
...nu stiu zau cum sa o faci sa-l lase in pace si sa si ramaneti prietene...
Cel mai bine e sa-l pui pe prietenul tau sa-i zica sa il lase in pace.Si asa s-ar putea supara pe tine... dar pana la urma nu e vina ta si nici a iubitului tau, e numai vina ei! Daca te iubea atat ca prietena nu cred ca se dadea la iubitul tau.
Clar,nu ai nevoie de astfel de persoane în jurul tău, zău.Ea nu poate fi "prietena ta", ai făcut prostia să numești toți cunoscuți "prieteni". Prietenii sunt după ani de zile, când ești sigur că-ți este alături și la bine și la greu.Nu trebuie să te ploconești în fața ei.Ea din cauza unui băiat,te-ar lăsa pe tine,iar când vezi așa ceva, îți zic că nu se merită. Calmează-te, sunt multe fete de treabă, care știu ce e aia prietenie cu adevărat. Vorbește cu iubitul tău să o dați la o parte, că ea nu are degând să înceteze până nu ți-l ia.Baftă!
De ce ai vrea sa ramai prietena cu ea? E clar ca ei nu-i pasa daca pe tine te deranjeaza ca ea se da la prietenul tau si face orice sa ti-l sufle.Esti luata de fraiera de ea
Poarta o discutie in care sa-i spui sa inceteze cu telefoanele ca el nu ii apartine, e al tau. Impuna-te!
Sfatul meu este sa racesti prietenia cu ea pentru ca nu prea ai ce sa-i faci daca i s-a pus pata, decat sa-i prezinti alti baieti, poate un amic de-al iubitului tau.
Oricum ramane situatia prietenia voastra nu prea e prietenie
Fetele de o varsta mai inaintata ca a ta ar numi o pe asa zisa prietena ta o curva, o panarama etc si pe buna dreptate cum vine asta sa se dea asa pe fata la iubitul tau si tu sa mai si stai ca fraera si sa accepti. Sincer totul are o limita mai bine te lipsesti de prietene de genul asta, ce beneficii asa mari ai tu cu ea incat sa nu poti sa ii spui hai stii ceva mai sucteste ma si nu il mai suna si punct si daca isi va da seama ca a gresit o sa te caute daca nu, bucurate ca ai scapat de o prietena perversa in viitor cand o sa te tradeze la chesti mult mai importante.
Sincer, daca "prietena" ta ti-a facut astfel de scene cu iubitul tau, inseamna ca nici pe viitor nu se va schimba daca nu o aduci tu la realitate. Daca tu iti doresti o astfel de prietena langa tine, e problema ta, insa numai tu o sa suferi dupa ea mai tarziu cand iti va face alte scene si te va supara din nou. Te va dezamagi in continuare. Nu investi incredere in ea pentru ca cel mai probabil e si barfitoare si poate vorbeste despre tine si despre iubitul tau nu prea frumos cu altcineva. Deci mai bine bucura-te de iubitul tau si vorbeste cu el, decat sa stai si sa vorbesti mai ales lucruri intime cu asa zisa ta prietena Prietenul pana la urma iti e cel mai aprig dusman, daca nu-ti alegi cum trebuie prietenii.
Bananacantareata87 întreabă: