| xSmile a întrebat:

Heii happy laughing Mai stiti intrebarea cealalta nu? Asta ar cam fi continuarea big grin Deci acum ca s-a terminat scoala, nu mai pot da de el, adica are facebook, dar imi e rusine sa-l adaug la prieteni! Nu vreau sa par obsedata, dar mi`e frica ca si-a dat seama! Si nu stiu ce sa spun, cam am concurenta, si stiu ca n-am cum sa castig. Chestia e ca pe strada la mine, eu sunt o fire mai inchisa, nu zic foarte multe chestii despre mine, si eu am un verisor frustrat, obsedat de chestiile scumpe [ e cu 2 ani mai mare ] prost si cam idiot de felul lui! Nu se suportam de mici! Si el zice mereu ca : " Cine s-ar uita la tine? Macar eu am sanse la cineva ". Si na. sa revenim! Chiar imi e rusine sa-l adaug la prieteni Ce sa fac? Aa si mai am in clasa prosti care cred ca is urata si na.straight face Nu mai stiu ce sa fac! M-am mai gandit sa fac schimb de liste cu o fata de la mine din clasa care are id-ul lui, dar nu vreau sa par DISPE! Va rog raspunsuri! Mi-ati fi de folos! :-x Multumesc! kiss

Răspuns Câştigător
| Jaz a răspuns:

Copiii sunt rai, daca iti spun ca esti urata nu inseamna ca asa si e. Poate sunt gelosi/geloase pe tine si de asta. Si eu am niste tipe in clasa care sunt cam tarfe si se cred mari dive si rad de toata lumea. Toata lumea e urata, numai ele sunt frumoase laughing
Deci nu mai lua in seama ce spun toti colegii.
Si cu baiatul acela de care ai povestit, cum adica ai oncurenta?
Stii cum e chestia aia "Speranta moare ultima" asa ca poti sa incerci sa ii iei id, sa vorbesti cu el. Bafta :*

6 răspunsuri:
| Alex_3627 a răspuns:

Hahah, ciudata poveste.
Draga xSmile, daca esti rusinoasa nu vei castiga nimic. Trebuie sa fii indrazneata. Adauga-l in lista ta de messenger, primele 2-3 zile, purtati cateva discutii la general. Invita-l intr-un parc, asezati-va pe o banca, si atunci spune-i ce simti. Dupa aceasta discutie, daca el nu are nimic de comentat in sens negativ, atunci aruncate in bratele lui si saruta-l.
Aspectul fizic nu conteaza prea mult intr-o relatie, tu trebuie sa fii increzatoare, si sa-ti spui " Neah, ce tot spun astia?! Eu sunt foarte frumoasa.".
Bafta si sper ca sfatul meu sa iti fie de folos.

| Jaz a răspuns:

Imi pare bine ca te-am putut ajuta :* Pupici

| FireVein a răspuns:

E o simpla cerere de prietenie pe FaceBook, asa ca nimeni nu are ce sa interpreteze. Daca ai si poze dragute sau mai stiu eu ce, cu atat mai binehee hee. Bafta!winking

| xSmile explică:

Jaz & Alex, va multumesc, mi-ati redat increderea love struck Sunteti cei mai buni kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il adauga la prieteni inca. Si nu mai crede tot ce spun ceilalti.
Daca incepi tu sa vb cu el ai putea sa pari disperata in cazul in care si-a dat seama ca te uiti mereu la el... ai putea sa iesi cu prietenele tale undeva, sa stii ca va fi si el pe acolo, poate intrati in conversatie

| anonimm_5776 a răspuns:

Sti ce sfat iti dau sa il adaugi la pr si daca te intreaba dc mai bagat la pr ai zici din greseala si daca zice esti obsedata de mine ai zici nu-s obsedata team bagat din greseala la pr eu cred ca tee place si el