anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii`. mi-am adus aminte ce mi-a zis o colega cand aveam vreo 12 ani. eu avusem un,, iubit,, si ea imi tot zicea ca daca ma gandesc la baieti nu mai sunt copil. si asta ii zice si surorii mele. este adevarat ce zice? Funda si ceilalti vot. happy

Răspuns Câştigător
| TheLocaKid a răspuns:

Nu estee adevarat! Eu ma gandeam la baieti si prin clasa a 1a. rolling on the floor Nu aveam minte! Colega aia nu stie ce vorbeste. Daca te gandesti la baieti, adica daca iti place de un anumit baiat, inseamna ca ai inceput sa fii la pubertate si sa simti nevoie de iubire din partea unui baiat :X Inca esti un copil, stai linistita kiss

4 răspunsuri:
| ady757 a răspuns:

Da asa e daca te gandesti la iubire nu mai esti copil big grin

| Necunoscută a răspuns:

Da da da.

| cupcake02 a răspuns:

Copilaria e o stare de spirit si nimeni nu are cum sa ti-o ia, dispare treptat odata cu varsta. Iti spun eu ca si pe la 20 de ani tot "copil" ramai: visezi la lucruri perfecte, la baiatul perfect, la cum va arata casa ta exact asa cum vrei tu, la cum vor fi copiii tai exact cum iti imaginezi, ai impresia ca poti realiza orice, si normal, aceasta impresie trece odata cu timpul. Eu m-am gandit la baieti dintotdeauna. Dar nu intr-o maniera erotica, m-am gandit la ei asa cum ma gandeam la tot: asa cum imi doream eu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. faptul ca te gandesti la baieti la 12 ani arata dimpotriva, ca esti imatura si nu ai preocupari potrivite varstei (precum fetitele de 4-5 ani care se machiaza cu fardurile mamei).