| MaRyA0 a întrebat:

Heii... Nu stiu ce sa fac, acum o saptamana m-a sarutat un baiat, eu am iubit de 1 an de zile, bineinteles ca l-am impins dar el i-a spus iubitului meu ca "ne-am sarutat" si acum nu mai vorbeste cu mine, nu mai vrea sa auda de mine. Am incercat sa ii explic ca nu a fost vina mea. Cum sa fac sa impac cu el?

4 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

O idee buna e sa te vezi cu el undeva afara, fata in fata.
Sa-i spui TOATA povestea exact cum s-a intamplat, si de preferat, invoca-l pe tipul care te-a sarutat la o discutie ( unde sa fie si iubitul tau).

| KaterinaРомановский a răspuns:

Ar trebui să îi confrunți pe cei doi. Uite cum: tu pui pe cineva care se înțelege bine cu iubitul tău să îl cheme undeva, în același loc și la aceeași oră îl chemi și tu pe băiatul care te-a sărutat și după ce ajung cei 2 față în față zici "na, zi acum cum a fost cu sărutul? te-am sărutat eu sau te-ai aruncat tu ca un idiot pe mine? hai recunoaște" și atunci băiatul ăla va trebui să recunoască happy

| BndVictoria a răspuns:

Ia-l de o parte si spune-i ca vreti sa vorbiti serios si sa te asculte. Daca nu vrea exista doua posibilitati:il lasi in pace un timp sau il bati la cap.De obicei baieti fac pe suparati, dar le trec lor. Posibil ca vroia sa se desparta de tine si acum a gasit motivul.Cine stie!

| yutsa a răspuns:

Daca nu vrea sa te intalneasca, fa-ti curaj si du-te tu la el si spune-i ca vrei sa vorbiti serios despre chestia asta. Daca mai tine la tine si are incredere in tine o sa te ierte chiar daca nu ai nici o vina. Daca nu merge ori vrea sa se desparta de tine ori se va gandi un timp si va veni la tine. Spune-i ca merita sa va stricati relatia pentru un tampit?