Toate or să treacă, nu ușor dar timpul le va vindeca pe toate.Trebuie doar să găsești ceva ce să te facă să nu te mai gândești la el.
Buna.
Incearca sa faci un efort sa il uiti. Gaseste o ocupatie care sa iti umple timpul. Ai rabdare, o sa il uiti cu timpul.
Nu poti face nimic doar sa astepti, in timp o sa iti treaca si iti revii, zic din propria experienta.
Nasol aiurea, dar nu dispera, o sa mai gasesti iubire cu nabadai, si eu sunt in faza de uitare si tanjesc dupa afectiune, dar o fata zic eu ca are un avantaj pentru ca e adorabila cand sufera si toti vor sa o consoleze, un baiat e jalnic, si nu-l vrea nimeni asa papa lapte ca plange la ma-sa acasa, deci deschide bine ochii, tu trebuie doar sa ii alegi pe cei ce te cauta.
Tu ceri parerile altora pentru ca tu nu poti decide singura? Nu crezi ca a venit timpul ca sa iei propriile tale decizi, devreme, ce iti permiti sa ai iubiti, eu zic ca o amarata de decizie ar trebui sa poti sa iei si tu.
Poate el a fost prima ta iubire adevarata...o sa il uiti stai linistita, incearca sa iti gasesti alt baiat cu care sa stau muuuult timp si sa va intelegeti si ca iubiti si ca prieteni
Inloc sa te gandesti la ceai facut cu el si sa plangi, ar trebu sa te distrezi si sa arati la toti ca el e un caz in chis!am patit si eu
Bhai Dia eu unu zic sa uiti.Tu crezic a daca o sa ramai numai cu gandul la el o sa se intample ceva.Credema nu se va intampla nimic.Eu unu iti dau un mic sfat...Atata timp cat esti tanara ai viata in fata nu trebuie sa te astepti ca un baiat cu care sa spunem ca te`ai iubit sau ceva de gen o sa ramana cu tine si o sa se si insoare etc...cum crede anumite fete.Tu mai bine incearca sa il uiti incearca o alta reatie si o sa vezi cu cat nu o sa te mai gandesti la el o sa iti fie mai bine. A da si inca cv.Viata`i lunga si o sa mai ai "necazuri
"in dragoste dar asa este mereu nu totul este roz si din asta trebuie sa te pregatesti pentru un "dezastru" in relatia ta.
Sper ca te-am ajutat...si nu mai pune chiar asa mult suflet mai ales la asemenea relati de durata scurta...