Dacă ţine cu adevărat la tine o să sufere oricât de frumos i-ai spune că relaţia a luat sfârşit.
Ii spui lui exact ce ne-ai spus noua, tot ce simti. subliniezi faptul ca nu mai simti nimic dar nici n-ai vrea sa-l faci sa sufere
Eu nu cred ca tie ti-ar conveni ca un baiat sa stea cu tine, din mila. Asadar, spune-i adevarul si el, daca are putina minte, va intelege situatia.
Trebuie să fii sinceră cu el, să-i spui adevărul.
Gândește-te că poate o tot lungiți...cum te vei simți în continuare?
Nu te acuz, trebuia să-ți dai seama de la început și să nu te bagi, însă tu știi ce simți și...ar fi cazul să te retragi.
Oricat de greu ar fi, spune-i adevarul!
Nu merita sa fie mintit.Tocmai pentru ca te iubeste, pentru ca s-a straduit sa te faca fericita, merita sa faci si tu asta pentru el.
Vorbeste-i deschis, alege-ti cuvintele potrivite si fii blanda cu el.
Uneori, se mai intampla si deastea.Important e sa le spui cu demnitate.
Nu trebuie sa te simti vinovata.Stii cum se spune,inimii nu-i poti porunci. O sa-l doara,o sa-l ranesti tare,o sa-ti zica vorbe urate, o sa plangi, o sa te simti urat, dar nu te considera vinovata. Daca ar fi fost dupa tine, relatia nu s-ar fi oprit aici!
Curaj
Incearca sa ai explici ca vrei o pauza de ceva timp pentr~u a iti pune ordine in suflet/ganduri. Si chiar daca va suferi asta e,nu ai cum sa traiesti langa un om daca tu nu esti fericita,adesea persoane am intampinat si eu, si cu multe regrete in suflet i-am dat papuci, fara imi face o relatie cat de curand.
Parerea mea e sa va vedeti de drum, stiu ca ati este greu sa ai zici ca nu il mai vrei in viata ta din diferite motive, dar incearca faca cu pauza si poate o sa se prinda si el. 5luni nu e mult. Succes!
Iubrea e o parte din ceea ce ne uneste, iubirea ne face mai buni, spune-i ca nu il mai iubesti sa nu se supere ca de acum inainte vrei sa fiti numai prieteni nu sti mai mult de cat atat, spune-i sa nu sufere ca e foarte dragut si o sasi gaseasca alta mai buna ca tine, desi tie mial de el mai mila sa-ti fie de tine intotdeauna draga mea, putini sunt ca tine care se gandesc la alta si nu la ea insusi, Succes! Imi pare bine daca team putut ajuta!
S-a evaporat ceva ce n-a existat niciodata pentru tine. Spune-i ca nu se mai poate si nu poti continua.
Tu n-o sa te simti prost si a 2a zi o sa fie bine si pentru el, si va intelege.
Hey! Cel mai bine e sa-i spui adevarul si sa-i explici ca nu mai simti nimic pentru el. E mai dureros sa aflii ca cineva sta cu tine din mila, decat sa ti se spuna in fata. Nu cred ca-i o idee buna sa mai continuati asa tu esti nefericta, iar el este mintit si isi face sperante false. Bafta!
Ai putea sa spui ca te-ai gandit mai bine, ca ai analizat lucrurile si nu crezi ca merge nimic intre voi.S-au ca pur si simplu simti nevoia sa fi singura o perioada.Ii poti spune ca nu ar trebui sa se supere si daca tine la tine ar trebui sa iti acepte decizia. Bafta