| 2241632 a întrebat:

Heii.peste 3 saptamani vine mama mea acasa din germania.si vom merge la bunici mei.in drum spre bunici mei sta fostul meu prieten.si mama a fost de acord ca sa oprim la el cand trecem pe acolo.Nu v-am spus ca eu cu fostul ne-am vazut doar 1 data fata in fata si si atunci n-a fost chiar fata in fata pentru ca eu eram in masina si el era pe strada.nuprea am avut cum sa ne intalnim fiind fiecare din alt oras.Eu as vrea sal recuceresc pentru ca inca il iubesc foarte mult... ce ziceti cand o sa cobor din masina si ma voi duce la el cum sa procedez? pentru ca mna.sa nu fac ceva gresit. spuneti-mi cam ce ar treebui sa fac prima data cand il vad.si ce gesturi sa fac.si cam ce haine ar trebui sa port? tinand cont ca afara este destul de frig deja.Va rog sa ma ajutati pentru ca nuprea am iddei de ce sa fac cat timp o sa fiu cu el...mersi.ofer funda kiss
Ps: O sa am timp la dispozitie vreo 10 sau 15 minute

3 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Cred ca un plover frumos si o geaca de toamna cu pantaloni si botine sa te imraci e destul de dragut. Cand te duci la el il saluti politicos, ca doar altceva nu ai ce face. Comporta-te ca si cum ai merge la un amic acasa. Doar stide si el ca o sa treci pe la el nu?confused Daca nu ii spui ca erai in trecere si ti s-a parut politicos sa treci pe la el. Vorbeste frumos cu el, dechide subiecte care sa il intereseze asa cum faci si cu amicii tai. Mai treceti mana prin par, iar un zambet face totul.
Succes!

| xXx_6966 a răspuns:

Teai vazut doar odata cu el si il iubesti?

| Ionica9119 a răspuns:

O conversatie standard si la sfarsit un simplu ''ne auzim la telefon sau pe mess'' ar fi de ajuns. Crede-ma! Iar cu hainele... poarta ce vrei, atat timp cat sunt curate. Asta conteaza cel mai mult!