Pai da, gelozia ta este justificata. Ca prieten cel mai bun NU TREBUIE sa vorbeasca cu nimeni altcineva in afara de tine, fie baiat sau fata. Ii iei frumos telefonul si o blochezi, si in realitate ii zici sa nu o mai bage in seama.Pai mie daca imi zicea prietena mea cea mai buna sa nu vorbesc cu sora mea o blocam si in realitate daca ma saluta as fi intors capul sa nu fie cumva geloasa, nu mai exista pentru mine, il sfatuiesc si pe prietenul tau sa faca la fel.
Cred ca daca te deranjeaza cel mai bine este sa ii spui ca nu iti place acest lucru. E alegerea lui mai departe, daca te alege pe tine sau pe sora lui. Poate ar trebui sa iti cauti o alta prietena sau un alt prieten, care "sa fie doar al /a tau / ta", daca nu iti place cum se comporta amicul tau actual. Personal, cred ca cel mai bine e sa cauti pe altcineva care sa fie acolo doar pentru tine daca asta iti doresti, fiindca daca prietenul tau nu a renuntat la sora lui pana acum nu cred ca o va face, asadar nu ar mai fi amicul pe care tu ti-l doresti.
Cred ca esti paranoică.
Cum sa devii geloasa daca el vb cu spra lui?
Ori tie iti place sa conduci sa fii cea care coordonează tot...
Cu maica-sa e ok vorbeasca din cand in cand? Sau te apuca gelozia si cu ea, ca e femeie?
Nu pot decât să râd la aberația asta și să sper că ești troll, dacă nu, băiatu ăla are probleme grave dacă mai stă cu o bolnavă ca tine
Emilian601 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: