| Capsunicax3 a întrebat:

Heii Salut `. happy Imi place de un baiat, mai mare ca mine. E vecin cu mine.Si as vrea sa fiu cu el, imi place :-s Dar nu stiu ce sa fac sa intru in vorba cu el Parintii nu prea ma lasa sa ma duc afara, dar tot ma duc laughing, dar nu reusesc sa ii spun sa vina afara sa ne plimbam. Nu mai stiu ce sa fac sa ii placa si lui de mine. sad Eu il plac foarte mult. Dar thinking nu stiu daca e reciproc. straight face Dati-mi sfaturi cum sa il cuceresc, sa vorbesc mai mult cu el, sa ne intelegem bine. Sii cam atat, mai departe ma descurcbatting eyelashes
Funda cel mai bun raspus. :p Multumesc.winking Sper ca sfaturile voastre sa fie bune. Numai bine. :*

Răspuns Câştigător
| july00 a răspuns:

Pai iesiti mai multi pe afara si ai grija sa vina si el.fa rost de id-ul lui si mai vorbeste cu el pe mess,, pe urma intreba-l daca vine la o plimbare doar voi doi..asa incetu cu incetu!

| Capsunicax3 explică (pentru july00):

Am id-u lui, am mai vb pe facebook... Dar inca nimic.;-s

| july00 a răspuns (pentru Capsunicax3):

Iesiti pe afara mai multi, ai rabdare ...si pe urma numai tu cu el.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cand te mai intalnesti cu el intreaba-l daca te place

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Controleazate te rog altfel vei baga groaza in el, baietiilor nu le plac fetele disperate ca tine, asa ca calmeaza-te

| Ame25 a răspuns:

Poti sa-l abordezi pe facebook/mess si sa il intrebi daca iese afara, apoi poti sa vorbesti cu el...