| anonim176681 a întrebat:

Heii Salut la toti
Eu sunt impreauna cu un baiat deja de un an si ceva, el a fost luat la armata iarna trecuta (mai are 10 zile si termina armata) inainte de armata totul a fost perfectdar cu timpul da indepartat de mine nu ma suna nu-mi scriesad odata din intimplare nustiu cum sa primit ca era deschis pagina lui si am citit mesajele lui cu o fata acolo scria ca ii dor de ea, si a rugato sa vina mai des la el(( eu cind l-am intrebat el a spus nu el a vorbit cu fata ceea ca baietii nu aveau ce face. Vreau sa il cred da simt ca-l pierd( il iubesc sunt gata sa iert tot ce-a facut.Ce sa fac sa il tin? Sau macar cum sa aflu daca ma iubeste ori nu?

7 răspunsuri:
| Ager a răspuns:

Prin comunicare! Scuze, el nu te suna...
De ce nu l-ai sunat tu? El nu ți-a scris, de ce nu i-ai scris tu?
Afli ce simte dacă îi vorbești cu tact despre sentimentele tale față de el, iar el, probabil, îți va spune cum stă treaba! Așteaptă-te însă să îți zică că el nu simte nimic față de tine și că nici nu are de gând să continue! Nu te pregăti doar pentru un răspuns de bine, ci mai ales pentru unul care nu ai vrea să-l auzi!

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Care armata? Aceea care nu se mai face?

| corbulalbrosu a răspuns:

Poti sa-ti iei adio de la el. Indiferent unde s-ar afla este dispus a te schimba cu una noua fara regrete. Distanta si mai ales timpul sunt adevaratii gropari ai iubirii.

| Quassaar a răspuns:

Care armata bre? In Romania nu se mai face armata obligatorie. Cred c-a vrut sa scape de tine si ți-a "băgat" acest motiv. I-ați gândul de la el. Îmi pare rău pentru tine dar obisnuieste-te cu asta.

| anonim176681 explică:

Neutrino eu nu-s din Romania )

| anonim176681 explică:

Eu nu-s din Romania. La noi in Moldova armata inca se face