| Boomer a întrebat:

Heii salut TPU. Uite cum e povestea am 16 ani si am fost cu o fata un an (adica de la 15 ani) si am trait o "poveste" de dragoste minunata doar ca ea s.a mutat de vreo 2 luni in alt oras si relatia noastra sa cam inmuiat (orasul ei si al meu sunt vecine cum ar veni dar sunt 2 orase mari si tot e mare distanta) in fine si mia spus ca vrea sa ne despartim ca deja place pe altcineva si acum recent s.a desparti de respectivul si eu inca o iubesc vrea niste sfaturi cum sa o recuceresc sau daca nu se mai poate prima varianta sa o uit... Vreau niste raspunsuri serioase daca se pote fara batjocura sad sad

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Desi iti e greu, tare greu, incearca un minut sa gandesti logic, la rece.
Ai 16 ani, esti tanar, balta are peste acolo langa tine...nu trebuie sa ravnesti la ceva ce ai avut. Fii mai ambitios si doreste'ti mai mult de atat. Ea te'a lasat pentru altul. Nu mai sunteti unul langa altul deci oricand ei i se poate pune pata pe altul, asa cum s-a si intamplat de altfel.
E vara, e frumos, fetele sunt 3/4 goale(ca asa e moda cica), traieste viata, bucura'te de vacanta. Incearca o iubire de'o vara daca nu mai vrei relatii serioase, traieste clipa, ca ea asta face si tu ca blegul suferi. Nu se vede merita.
Incearca sa fii fericit alaturi de altcineva si o sa vezi ca o sa iti fie bine.
Mult succes.

| Hakuouki a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Am o singura intrebare acum... daca nu are balta unde sa pescuiasca in zona?
In rest, iti dau dreptate, fata te-a lasat, cauta pe altcineva.

| NoRegretsxx a răspuns (pentru Hakuouki):

Pai..de fel pe centura laughing))) ...doamnee pustiu..sa nu te duci acolo..eu glumesc.

| Hakuouki a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Lasa baiatul sa se duca, sa exprimenteze...sexul si datoriile la pesti laughing

| NoRegretsxx a răspuns (pentru Hakuouki):

Deci. ..si nu se incepe cu deci o.propozitie niciodata..cum sa instigi la rau..rusine. si mai e si 7 dimineata laughing) si sa te completez sa experimenteze si bts'urile daca tot se duce pe centura laughing

9 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Relațiile la distanță nu prea țin, e greu. Încearcă să găsești și tu pe altcineva în oraș la tine și rămâneți prieteni.

Răspuns utilizator avertizat
| Burlacu006 a răspuns:

1:daca ea nu te mai vrea, dragoste cu forta nu se face.
2:relatiile la distanta nu prea merg, asa ca dati si tu seama ce ai de facutwinking adica uito.

| Finetti1313 a răspuns:

Poti pastra legatura cu ea si sa ramaneti apropiati, asa o sa stie ca se poate baza pe tine. Acum si ea are nevoie de timp, iar in timpul asta tu trebuie sa te gandesti daca distanta va poate desparti din nou si daca mai are rost sa va implicati timpul si emotiile intr-o relatie. Ati fost mult timp impreuna si ea nu poate sa nu ia asta in considerare daca ai sa o intrebi daca accepta o impacare. Eu iti urez succes indiferent de raspunsul ei happy funda?

| Boomer explică:

Mda aveti dreptate va multumesc pentru raspunsuri happy happy