| Mmmm1111 a întrebat:

Heii! Stau impreuna cu prietena mea de cateva luni in chirie, suntem amandoi la facultate si monotonia a inceput sa apara. Ultima data ne-am certat si i-am spus ce ma deranjeaza. Sexul rar. Mi-a zis ca o sa se schimbe asta si ca nu vrea sa ma piarda, etc. Eu unul o iubesc dar nu ca la inceput si simt nevoia si de altceva. Problema e ca suntem la facultate in aceeasi grupa si daca ne despartim tot e aiurea. In acelasi timp nu prea mai ma simt eu ok sa continui relatia dar mi-e si putin mila, ca o sa intre in depresii, chestii urate. Sugestiiii, mersi!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sexul rar inseamna amant pentru ea. Vezi sa nu fi inselat, cand se iepureste cu strainul nu mai are chef cu tine. La baieti se intampla la fel. Cand e iubirea voastra activa sexul e nelimitat altfel lipseste ulei in angrenaje

| Mmmm1111 explică (pentru mgtow):

Nu sunt inselat sigur pentru ca detin toate parolele, insta, Facebook si tot timpul il petrece cu mine

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să ieși din monotonie, vorbește cu ea.

| Mmmm1111 explică (pentru Andreeush):

Pai ultima data csnd am vorbit, eu am luat decizia sa luam o pauza dar avand in vedere faptul ca locuim impreuna si din anumite considerente nu ma pot duce cu chirie in alta parte deocamdata dar si ca s-a tot rugat de mine sa nu o las, am ales sa mai incerc o data si sa schimbam cv amandoi

| Sofer a răspuns:

Cum rar? O data la cat timp?

| Mmmm1111 explică (pentru Sofer):

2 ori pe saptamana, cam asa

Răspuns utilizator avertizat
| Clytia a răspuns:

Nu poți să rămâi cu o persoană din milă. Nu e ok pentru niciunul. E nașpa că stați în aceeași cameră, dar până la urmă trebuie să pui punct.

| Mmmm1111 explică (pentru Clytia):

Multumesc pentru raspuns! Vine ei ziua ei acum pe 17 septembrie si am hotarat sa ma despart ulterior

| EvelinaAndreea123456 a răspuns:

Mai bine las-o, nu poti sta cu o persoana din mila si nici dragoste cu sala nu se poate, insa gandeste-te bine daca iei decizia corecta sa nu regreti mai tarziu.