Depinde cati ani aveti... daca te jigneste din senin, nu te speria e varsta dificila de vina. Te sfatuiesc pe mai departe sa nu incerci [peste ani] o relatie cu un om care te jigneste si care mai pretinde ca te si iubeste lovindu-te de exemplu.
14 ani, de cand a inceput anul scolar, tot spune ca strang metale, ca ma imbrac ieftin, ca vai ce fata am... chestii de genu, si normal ca pe orice fata ar deranja-o ca un baiat sa o jigneasca, ma rog, faza e ca inttr-o zi cand am iesit de la scoala eram mai multi colegi si el a inceput cu replici de genu: ai cazut din cer? ca ai fata cam strivita. si ma tot jignea, asa ca prin enervarea mea, am inceput sa fug dupa el prin centrul orasului... dupa mi-am dat seama ca m-am facut de toata rusine si si acum regret ce am facut atunci, crezi ca ar trebui sa imi mai fie rusine si sa ma simt inferioara pentru ce am facut atunci? mersi pentru raspuns
Tot ce e posibil sa te placa si el de aceea te jigneste. Orice baiat decurge la aceste gesturi pentru ca nu stiu cum sa se exprime in fata unei fete si le nacajesc sa le atraga atentia.
Buna, nu te grabi, poate fi doar un impuls al tineretii. Nu poti sti daca sentimentele lui sunt reciproce. Nu degeaba sa spune ca cine se cearta sa vor iubi mai tarziu. Timpul va va rezolva, ai rabdare.
Era de asteptat sa sa intample asta.
Ar fi frumos de acum sa nu va mai jigniti si sa luati lucrurile mai usor
Ar fi dragut dar la cum il stiu eu pe el, mereu o sa aiba ceva impotriva mea
Asigura-te mai intai daca sentimentele sunt reciproce.Dar cred ca da.
Si cum sa imi dau seama daca ma place?
Pai in mod normal atata timp cat te necajeste ar trebui sa te placa.
Se uita la tine, iti zambeste, te ciupeste, te ia in brate, etc
Ba tu esti masochista iti place bataia... te-a batut pana a inceput sa iti placa?!
Si eu joc jocul acesta cu unele fate mai inabordabile, nu tu, iar totul se termina cand eu ma duc si-i cer scuze si o invit la un suc, unde ii spun de ce o tot jigneam.Tu te duci la baiatul respectiv si incerci sa comunici foarte frumos cu el, atunci sigur se va indragosti de tine.
Buna! Cel mai probabil si el te place, altfel nu te-ar tachina....asa ca multa bafta, lasa lucrurile sa decurga de la sine, si poate va face el primul pas! Funda