| Iuliaiulia5 a întrebat:

Heii TPU! 1! Îmi cer scuze de deranj dar am o intrebare (URGENT). Iubita mea nu vrea sa ne mai vedem. Ce sa fac? Apropo, sunt băiat. Scuze pentru confuzi creată.
Dau funda! ❤️

Răspuns Câştigător
| iuliaiulia4 a răspuns:

Heeeeey! E somaleza! Ha ha ha ha #fugiinsomalia #2k19 #cool #fugareata Mergi la ea si ia Barni cu lapte si te va lua inapoi! Vreau fundaaaaa!

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Nimic. Te consolezi cu ideea și o lași în pace. Ori ai făcut tu ceva ori și-a găsit pe altcineva.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Pai ce sa faci? Vrea sa va despartiti, nu trebuie sa te rogi de ea, daca nu vrea, nu vrea.

| corbulalbrosu a răspuns:

Va despartiti si pe urma fiecare dintre voi 2 veti avea ocazia ca fiecare sa intre intr-o noua relatie si pe urma sa va continuati viata amoroasa, alaturi de o alta persoana mult mai iubitoare. big grin

| ioanamaria2000 a răspuns:

Pai trebuie sa vorbesti cu ea. Macar sa stii ce are, daca s-a plictisit si nu te mai iubeste sau daca are pe altcineva. Nu cred ca e ok doar sa incheiati totul si sa nu va mai cautati niciodată. Comunicarea e foarte importantă.

| Andreeush a răspuns:

Asta e. Doar nu o sa stai sa te rogi de ea nu?
Ai si tu un pic de demnitate, orgoliu. Printr-o despartire mai poti trece, nu e capat de lume.
Timpul vindeca ranile.

| mihaicelsfant a răspuns:

Pai poate se intalneste cu altullaughing

| RAY a răspuns:

Pai nu e iubita ta daca numai vrea, las ca o iubeste altul, nu fi catelus

| iuliaiulia4 a răspuns:

Ewfdwsefwe