E normal să te fi ataşat atât de mult de el după o perioadă de 2 ani, iar faptul că simţi că sentimentele pentru el dispar e din cauza faptului că te-ai resemnat că relaţia voastră nu poate continua, pentru că vă certaţi mereu din prostii, pentru că există mereu anumite "rupturi" între voi.
Cu siguranţă, dacă ţi-ar da mai multă atenţie, iar relaţia voastră ar fi una mai strânsă, una stabilă, nici nu te-ai mai gândi să-l uiţi!
E normal să fii confuză şi să ai sentimente contradictorii, renunţă, nu îţi face rău cu mâna ta!
Baftă!
Ca sa iti pot da un raspuns am sa-ti pun o intrebare, esti cumva geloasa, daca vezi pe baiat cu alta fata cum te manifesti?
Dupa ce ne-am despartit am fost putin geloasa pe o fata pentru ca el umbla dupa fundu' ei dar dupa nu imi mai pasa
Asta e, fara sa simti, gelozia te face sa treci de la o stare la alta. Eu cand eram mai mic eram gelos pe un var de-al meu din cauza ca el avea hane mai frmoase ca ale mele, aici ma jucam cu el si eram cei mai buni prieteni iar cand mergeam la casele noastre ma apuca o stare aiurea si nu-mi explicam motivul. Ce mai rad cand imi amintesc , cauta sa iti schimbi modul de gandire deoarece o sa devii obsedata de baiat si nu prea e de bine
Eu cred ca nu e pentru ca sunt geloasa. Adca, cand eram cu el nu eram geloasa, mai mult el era gelos.
Eu simt ca dragostea pe acre am avut-o pentru el s-a dus pentru ca am obosit sa tot lupt pentru el. Faza e ca, am alergat 2 ani dupa el si chiar la inceputul verii mi-am spus ca trebuie sa ma combin cu el ca sa nu mai sufar atat. Stiam ca daca o sa fiu cu el s-ar putea sa dispara dragostea... am presimtit chestia asta. dragostea pentru el a fost foarte mare, si din cauza a ceea ce am patit nu mai pot sa iubesc sau sa ma indragostesc . Tote combinatiile mele de cand m-am despartit de el au fost cam la " misto " pentru ca nu mai pot sa iubesc , nu vrea sa nu iubesc dar mi-e frica ca o sa patesc la fel din nou.
Da, "cine se frige cu ciorba sufla acum si in iaurt ". Pe viitor cauta sa citesti bine sufletul celui caruia iti va cere prietenia, nu cauta sa-i arati ca iti place de el deoarece, vanatorii de naive, asta asteapta.
De ce vi se pare imposibil sa intelegeti ca poti iubi un om si fara sa fii cu el? sa respecti trecutul si momentele frumoase impreuna, dar pentru viitoarea fericire a voastra sa fie nevoie sa va separati drumurile, ca sa gasiti cea ce va face cu adevarat sa va simtiti impliniti.
Prosti baieti fiindca pun mana pe o fata extraordinara si isi bat joc de ea. Imi pare rau de chestia asta. Imi pare rau ca ai suferit. Dar iubirea o sa revină cand vei întâlni din nou un baiat care va sti sa te pretuiasca.