Nu ai inteles pentru ce te vrea? Termin-o cu el.Sa nu incerce si altceva pentru care vei ramane traumatizata toata viata.Inca esti un copil.
Buna!
Eu stiu cum sta treaba cu persoane de genul. Uite ce cred eu:
Daca un baiat te iubeste cu adevarat, ar face orice sa te aibba si sa te pastreze.Din ce am citit aici, nu prea cred ca simte mare lucru pentru tine.Si din cauza varstei, poate.Stiu atatia baieti care s-au pus cu fete mai mici doar pentru ca vroiau sa faca sex cu ele,si le minteau,le spuneau cat de mult le iubesc,iar pe la spate le barfeau si le injurau cu toata lumea. Decizia cea mai buna ar fi sa va despartiti, sau macar, am o idee , prefate/fa o gluma, si spune ca ai hotarat ca o sa te desparti de el, doar ca sa ii vezi reactia.Totul depinde de reactia lui acum. Daca se enerveaza si incepe sa rada de tine si sa faca pe barbatul, atunci am avut dreptate. Daca o sa accepte si o sa plece frumos, atunci ar trebui sa continui.Si fi atenta, bonus, daca accepta si pleaca, nu va dura prea mult pana va vrea sa se intoarca.Chestiia cu baietii e ca atunci cand iubesc cu adevarat, iubesc din tot sufletul, chiar daca nu recunosc.
Sper ca te-am ajutat.
Da am facut asta o.O adica faza cu gluma. m-a intrebat daca sunt sigura si am zis " de ce nu? " si a zis ca e alegerea mea pai da.
Are 19 ani, doar nu crezi ca sta cu tine ca sa se joace cu papusa. Daca nu vrei sex, nu mai iesi cu baieti mai mari ca tine.
Eu zic sa nu ii dai curs insistentelor decat atunci cand te simti pregatita si dornica.
daca ai ajuns sa pui intrebarea aici se pare ca nu esti nici pe departe pregatita sau dornica.
lasa-l sa se duca cu cine o vrea el, tu dpdv fizic esti cam cruda sa iti incepi viata sexuala si mai ales din obligatie. daca te paraseste in scurt timp, ce faci? ramai... "inceputa", sedusa si abandonata?!? think about it!
Daca tu ai luat unu' de varsta asta ar trebui sa stii si tu ca la o anumita varsta si baietii au nevoile lor. Ori il iei asa cum este si il intelegi ori i-ati unul de varsta ta..Umblati numai cu s-astia mai mari ca voi si tot voi va plangeti dupa.
Ahm, daca tu nu ai fost in situatia asta, atunci inseamna ca nu intelegi. Nu pot sa imi iau unul de varsta mea daca nu am intalnit pe cineva de care sa imi placa... de varsta mea. asa s-a nimerit. nu depinde de mine sa schimb asta.
mersi, oricum
Atunci acepta-l asa si nu te mai plange.
Fa-ti prieten de la scoala(din clasa) si lasa-l pe asta.Iti pare tie ca este inteligent, daca era asa nu tragea de o copila sa faca sex cu el, si avea iubita de varsta lui.E un *** care nu e capabil sa si-o traga cu una de la facultate si incearca sa manipuleze o ''boboaca''
E normal ca el vrea sex, asa cum e normal ca tu la varsta ta sa nu fi pregatita. Eu cred ca ar trebui sa nu te culci cu el, daca te paraseste doar pentru atat inseamna ca nu te iubeste suficient.
Nu trebuie sa faci nimic obligata!:*
Nici nu ma gandesc sa ma gandesc sa o fac :o. si da, ai dreptate, multimesc pentru sfat ^.^
E greu sa spui ca ce simte el pentru tine e dragoste din moment ce te preseaza.Te-as sfatui sa nu te culci cu el, daca te paraseste din aceasta cauza inseamna clar ca nu te iubeste. Mai sunt baietii stai kill.
E si normal ca tipul sa vrea si relatii sexuale avand in vedere ca este mai mare de cat tine si mai experimentat.este o tampenie sa ii faci pe plac lui de frica, ca o sa iti dea papucii, atata timp cat tu nu esti pregatita, daca te iubea nu iti dadea termen de gandire..pe bune acum, lasa prostiile si fa ti pe cineva care nu are gandurile astea, esti mica, ai destul timp, te ai gandit si la varianta :daca te culci cu el si dupa 1 saptamana va despartiti? o sa regreti crede ma ..ai 15 ani, ar trebui sa il lasi pe iubit pe locul 2..iti dau un sfat cu inima deschisa..traieste ti viata in alt fel.pup
Remusopen întreabă: