| Maradona2011 a întrebat:

Heii TPU.
Am 16 ani, dar am o relatie de 1 an si 5 luni. Dar prietena mea mi-a spus sa luam o pauza ca nu facem multe lucruri impreuna straight face. Vreau sa ma ajuti si sa-mi dati idei. vreau sa ii fac o surpriza iesita din comun! Gen : sa ii scriu cu lumanari " Te iubesc " in fata blocului sau ceva de gen! Dau funda puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Las-o in pace, s-a plictisit de tine. Daca te tii dupa ea, o sa spuna ca esti pampalau si chiar ca n-o sa te mai vrea.

| stark47 a răspuns:

Chestiile de genu(exemplul pe care l-ai dat) nu sunt cele mai OK manifestari din cauza ca nu toata lumea este fericita cand sentimentele sunt expuse in fata altora.iar problema fiind faptul ca nu aveti interesse comune de ce nu faceti un compromis si sa ajungeti la un numtor comun.
consider imposibil ca doua persoane cu varste apropiate sa aiba hobby-uri total diferite de alta.chiar daca nu esti incantat sa faci lucruri care ei ii plac insa trebuie sa le faci pentru ca de multe ori asta e cheia succesului intro relatie.
o fosta prietena de-a mea era foarte preocupata de style, asa ca am incercat si eu sa inteleg cu ce se mananca chestia asta.am citit ceva reviste, apoi am inceput s aies cu ea la cumparaturi si sa mai criticam haine, frizuri, modele, noi trenduri.
nu ma simteam eu in pielea mea insa la scurt timp si ea si-a cumparat o pereche de pantofi sport de alergat ca sa alergam impreuna.intelegi ideea? adopta unul din hobbyurile ei poate si ea va face la fel.sa ai un prieten/a nu inseamna doar persoana care te tine de mana cand iesi la o plimbare, ci persoana care iti este in fiecare compartiment din viata si care iti este alaturi in orice situatie.succes

| Brunette67 a răspuns:

Ai putea s-o inviti la tine, să pregatesti o camera draguta ( flori, lumanari, luminite dragute ) si să vă uita-ti la un film de dragoste.

| Anysya12 a răspuns:

Poti scrie pe foarte multe post-it-uri "Te iubesc"(se vede ca iti place mult de ea), si din foarte multe din astea sa formezi o inima mare pe un perete de la intrarea in casa sau pe usa sau ceva de genul. Dupa care sa o duci la cinema, pe o terasa sau asa ceva. Bafta multa! ^_^

| Cretzullina a răspuns:

Deci: intr-o zi sa zicem ca ea se duce in parc sau la magazin... Tu incerci sa afli unde merge si rogi mai multa lume pe care o cunosti tu si ea nu sa se intalneasca cu ea din 'intamplare' si fiecare sa-i dea cate un bilet cu mesaje adica pe fiecare sa scrie 'te iubesc' in limbi diferite si sa scrie sus numele tau... Ce zici?