| IoNuTzZz1997 a întrebat:

Heii TPU, am maree nevoie de voi.Deseara la 7:30 am o intalnire cu o prietena care imi place foarte mult. Imi puteti da mici sfaturi care mi-ar fi de folos? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Coke_2381 a răspuns:

Glumeste,fa putin pe misteriosul, nu ii raspunde la toate intrebarile pentru a o face curioasa.laughing Merge! siiiii ai grija sa nu ii faci complimente prea siropoase.Nu ii spune ca iti place de ea, arata-i asta, apropiete de ea si vezi cum reactioneaza, daca te lasa atunci poti incerca sa o saruti.Lasa sarutul spre sfarsitul intalnirii, sa fie unul si sa il tina minte. Orice fata vrea mai mult cu cat i se ofera mai putin, curizoitatea este specifica femeii.Sunt sigura ca o sa petreceti un timp foarte placut impreuna.Sucees! :*

3 răspunsuri:
| urbanghost a răspuns:

Cel mai mare sfat pe care pot sa ti-l dau este sa fii tu insuti, nu fi fals pentru nimeni. Daca nu te place asa cum esti, treci mai departe!

Răspuns utilizator avertizat
| muunnt a răspuns:

Prima data, poti incepe cu niste glume care sti tu ca o sa-i placa ei, apoispune-i ce simti pentru ea, fii foarte atent ce zice, uita-te adanc in ochii ei etc. Sper ca ti-am fost de ajutor happy BAFTA big grin