| LittleRed a întrebat:

Heii TPU! Am nevoie de ajutor. Mie imi place de un baiat iar el ma ignora complet, desi are momente cand il apuca hyperactivitatea si se mai impinge in mine sau ma trage de par sau imi da palme(nu la fund sau chestii de genu', e mai timid, desi cand e cu prietenii lui se comporta cu ei de zici ca e gay, evident la prosteala), dar in gluma. Ma enerveaza faptul ca mai mereu e indiferent cu mine, totusi in timpul orelor se uita la mine, iar din cand in cand se mai stramba laughing. Oare simte ceva pentru mine? puppy dog eyes Funda.

3 răspunsuri:
| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Acum depinde...totusi tu esti fata si ar trebui sa-ti dai seama ca voi fetele aveti un simt extraordinar la dat seama de sentimente xD totusi incearca sa-l bagi in seama cat mai des, ridica miza, de la un simplu 'buna' treci la un subiect de discutrie mai amplu, incearca sa faci o poza cu el, iesi pe afara cu el, ajuta-l cand are nevoie si accepta caracterul lui asa cum ehappy si in timp poate poate se naste o relatiehappy

| Shimax a răspuns:

Daaca iti da palme sau ceva in genu. ori poate se intelege bine cu tine si vrea sa fiti amici cunosc un baiat la fel care imi dadea palme sau ma impingea din gluma dar poti despcoperi daca te place ori de la prietenii lui sau chiar tu poti vorb cu el mai mult si vei vedea prin vorbe daca te place. Sper ca te-am ajutat!