| Sexygirl09 a întrebat:

Heii TPU...am o intrebare mai intima, la cati ani ar fi bine sa iti incepi viata sexuala?:d va rog raspundeti serios. fara glume.

Răspuns Câştigător
| Cosmin1I a răspuns:

Daca cumva mcwallace te-a bagat in ceata.Varsta potrivita este 18+ la fete si normal sa o faci cu o persoana de incredere si cu care ai o relatie de cel putin 3-4 luni asta daca vrei sa fie ceva special.

13 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| RAY a răspuns:

Cand consideri ca ai gasit un baiat matur, serios, sincer asta daca stii ce vrei de la viata daca vrei sasi bati joc de ea poti oricand, varsta 21 de ani parerea mea stiu ca e mult in prezent dar gandeste ca sexul = copii sau iubesti un baiat care vrea doar sex isi garantez ca baietii pana in 25 de ani vor doar sex

Răspuns utilizator avertizat
| AmaliaApetri a răspuns:

Intr-adevar dupa 18 ani.Ai ceva mai multa judecata si esti capabil sa-ti porti singur de grija.

| adyii a răspuns:

Cem mai bine la casatorie in ziua nunti atunci ie bine adrianuseri idd si te ajut la ce doresti u serios vb

| ninjaturtlesleonardo a răspuns:

Dupa 18 ani

| Sexygirl09 explică:

Multumesc cosmin1l...si da, la cati ani vreau, dar la cati ani ar fi mai indicat? si bine, nu ma luati cu 18 ani plus.

| Cosmin1I a răspuns (pentru Sexygirl09):

Atunci este cel mai indicat datorita si experientei pe care o capeti.Nu te grabii ca nu vine sfarsitul lumii, asteapta persoana potrivita si de incredere tongue.Sincer majoritatea fetelor isi incep viata sexuala la 16-17ani dar nu recomand deoarece inca sunteti copile la varsta aia. P.S:sper ca nu am jignit cu ceva:p

| Sexygirl09 explică:

Oki...multumesc happy

| Sexygirl09 explică:

Multumesc all.si nu Cosmin1l nu ai jignit.stai calm:* multumesc tuturor.