| PH17IUB a întrebat:

Heii tpu..am o intrebare tampita..pe mine ma termina acest subiect luung, dar o sa incerc sa restrang..eu am o relatie de 3 ani jumate..cu baiatul acesta m`am dezvirginat pentru ca ma insela si am vrut sa il tin aproape..in decursul relatiei dupa dezvirginare.el a continuat sa ma insele..ne desp..ne impacam..si tot asa pana i-am intors-o si imi pare rau..am fost desp 6 luni timp in care am fost fiecare cu ale lui..acum ne-am imp si este foarte gelos..nu am voie sa vb cu un baiat pe fb..sa conversez ceva mai mult..sau subiecte ciudate. poate pentru ca de cand ne-am imp brusc mi-am sarutat un coleg. fara nici un gand la altceva, si stie asta!big grin.dar totusi ma tachineaza..imi raspunde ciudat..si cand afla ca mai vb cu cineva de prin scl..sau pe la counter-strike.ii sare mustarul si se poarta ciudat..credeti ca ar trebui sa accept comportamentul asta? sau ce altceva sa fac?:*:*

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Tu l-ai inselat pentru a te razbuna? Oricat de mult inseala un baiat,nimeni nu o sa-l insoseasca sau sa-l faca curvar, dar cand vine vorba de o fata e altfel, daca ai vrut ceva cu un alt baiat trebuia sa te desparti de prietenul tau si ce faci tu sa stii doar tu.
Normal ca se comporta asa si nu te lasa sa vorbesti cu nimeni pentru ca acum ii e frica sa nu-l inseli din nou.
Daca te-ai lasat dezvirginata de el doar pentru a-l tine aproape si nu din dorinta pe care ar trebui sa o aiba orice fata, ai facut cea mai mare greseala.Un baiat daca vrea sa insele o s-o faca orice ai face tu si cred ca ai vazut asta.
Tu ar trebui sa te respecti pe tine si sa iti cauti pe cineva ca lumea, nu un derbedeu.El face jocuri murdare si tu te iei dupa elstraight face

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu ar trebui sa accepti comportamentul asta al lui, nu stiu cum de mai pot sa stai cu el dupa cum,, te respecta,,

| DNSK a răspuns:

Cum sa tolerezi sa te insele? adica sa fii constienta ca o face si totusi sa ramai in continuare cu el. Faptul ca "i-ai intors-o" nu e tocmai ok, dar ma rog, lucrul facut e bun facut. E prea posesiv, eu nu as tolera un astfel de comportament. In fiecare relatie trebuie sa existe o oarecare libertate oferita partenerului. Daca nu intelege asta, o sa ai mult de suferit in relatia cu el

| darrio2007 a răspuns:

Deja i-ai acceptat comportamentul din momentul cand te-ai reimpacat cu el. Face figuri pentru ca se bazeaza ca tu nu ai sa-l mai respingi.Adica te-a cam luat de fraiera.Scuze! Nu merita sa mai fii cu el.

| plasticstyle a răspuns:

Ce de copilarisme...

| Oana92 a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa accepti asa ceva de la inceput. Dar inca ai timp sa iti repari"greseala". Si in fond dupa tot ca a facut tot el este gelos? Eu cred ca meriti ceva mai mult de atat!

| raluk27 a răspuns:

Ar trebui sa nu te mai manance undeva. Cum sa te culci cu un tip care stii ca te insala, doar ca sa-l tii aproape? Si de-atata dorinta de a-l tine langa tine, te pupi cu altii. Eu zic sa faci curatenie in viata ta. Ori il dai naibii pe actualul si apoi vorbesti cu cine vrei, ori stai pe treaba ta si iti vezi de relatie. Dar din spusele tale, baiatul nu pare sa merite.

| WildDream a răspuns:

Greseala tipica a multor fete, se culca cu baietii ca cica ii tin aproape si nu le mai inseala daca le dau ele. Daca te-a inselat o data toate sansele sa o mai faca. Baiatu asta nu te respecta deloc si nici tu nu te respecti din moment ce te-ai impacat cu el.
Nu ai facut bine ca i-ai platit cu aceeasi moneda ca te-ai coborat la nivelu lui.
Acum te tine din scurt ca nu cumva sa-i faci ce-ti face el tie...
Din moment ce l-ai acceptat inapoi nu ai decat 2 variante, fie ii accepti comportamentu deplasat (ca doar pe el, un tip care te-a inselat de atatea ori l-ai acceptat) fie o termini cu el definitiv.

| xutza a răspuns:

Ai facut o mare tampenie. sper ca esi constienta de asta. am o idee. poarta-te si tu la fel cu el. fii foarte geloasa, suparate din orice si cand te va intreba ce este cu atitudinea ta sa ii spui ca si el facea la fel. asa se va simti prost si o va lasa mai moale.

| CosminRR a răspuns:

laughing)) buuunlaughing

| meawyyy a răspuns:

Buna
dupa parerea mea nu ar trebui sa accepti comportamentul lui;
spune-i ce te deranjeaza...
sper sa fi ajutat :*

| Iuli_Anna_1995 a răspuns:

Multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont..imi pare rau ca nu pot sa va multumesc decat in scris..sunt constienta ca i-am gresit si eu..am vrut doar sa simta aceleasi lucruri..acum..exceptand faptul ca nu am voie sa vb cu baietii pe retele.e totul ok..acum am alta problema..cu o prietena din gasca care are prieten de cativa ani..brusc s`a culcat cu un alt baiat din gasca avand in vedere ca iubitul ei si respectivul ei amant sunt prieteni buni..acum se face interesata si de iubitul meu..acum nu stiu ce sa cred.dar curand imi voi face un control psihologic..cred ca o iau din loc..sau opresc aici relatia big grin