... am fost in aceeasi sitoatie ca si tine si cu greu l-am uitat, dar totusi cat de cat l-am uitat uneori sunt momente cand as vrea sa ma intorc la el dar stiu ca nu mai e posibil
singurul lucru pe care ti-l pot recomanda sa faci e sa incerci sa vezi si lucrurile negative la el, sa iti dai seama ca te-a cam facut sa suferi si incearca sa te linistesti o perioada.
cu timpul sigur o sa gasesti alt baiat.nu s-a terminat lumea nu uita ca roata se va intoarce, si atunci cand el va vrea sa fie cu tine tu nu o sa mai vrei.
stai linistita o sa traiasca si el sentimentul pe care il traiesti tu acuma.Si isi va da seama ca te-a pierdut pentru ca nu a stiut sa te pretuiasca cand te-a avut
La mine a functionat o retea simpla: mi-am gasit ceva de lucru care sa-mi ocupe intreaga zi si care sa imi oboseasca mintea si corpul asa incat sa nu am timp sa ma gandesc la el. Munceam cu disperare 16-17 ore pe zi, iar seara cand ajungeam in pat cadeam rupta, nu mai aveam timp de plans sau suferinta. In doi ani m-am vindecat complet cu reteta asta de o mare iubire.
E foarte buna ideea ta, numai ca eu nu stiu ce ocupatie as putea sa imi gasesc ca sa il pot uita? Adica daca as gasi o ocupatie as putea sa imi tin mintea ocupata si sa nu ma mai gandesc la el.
Scoala, o olimpiada nationala, treaba in casa, o slujba, e extrem de simplu
Niciodata n-am inteles de ce fetele nu merg pe principiul "cui pe cui se scoate". Gaseste pe altcineva si o sa vezi ca vei uita pana si cum il cheama! Bine, exagerez, dar intelegi tu.
Buna stiu ca iti este greu, Dar ca sa il uiti e ceva mai dificil, Daca tu ii dateai papuci, era invers, Asa ca daca vr sa il uiti ai 2 variante care le stiu eu
1- Daca poti sa te impaci cu eu, fa-o si daca vrei
2- Fa-ti alt prieten si daca va iubiti chiar mai mult decat te-ai iubit cu fostul tau prieten o sa-l uiti!
Ti-as sugera sa incerci sa gasesti pe altcineva care sa te faca fericita si o sa vezi ca o sa-ti treaca cu timpul.Noroc.