anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Am o mica mare intrebare. In 7 iunie 2016 am avut "contactul sexual" neprotejat. Am pus in ghilimele deoarele a durat cateva secunde. Doar a bagat-o si a scos-o. Nici nu a ejaculat. Dupa aceea menstruatia mi-a venit in 28 iunie. Cam asa. A durat normal. Am facut 5 teste de sarcina. Pe ultimul l-am facut ieri la prima ora a diminetii si a iesit negativ. Astazi, am durerile acelea lunare. Adica ma doare burta ca de obicei inainte de menstruatie. Am fost la baie si mi-a curs foarte putin sange de culoare mai inchisa. Mi-am pus un absorbant in sperare ca se va remedia situatia.Pot sa fiu insarcinata?

2 răspunsuri:
| Allanel a răspuns:

Nu. Daca persoana de sex masculin nu a eliminat spermatozoizi nu poti ramane gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca menstruatia a decurs normal, din toate punctele de vedere, acest lucru denota faptul/inseamna ca; in proportie de 99, 99% in ciclul menstrual anterior nu s-a format o sarcina. Si este absolut normal sa fie asa fiindca : OVULATIA a avut loc in data de 14 iunie (IN MOD INCONTESTABIL) iar sexul fiind intretinut cu 7 zile mai devreme, adica in 7 iunie REZULTA in mod cat se poate de clar ca nici daca s-ar fi ejaculat sperma in vagin nu ar fi putut supravietui niciun spermatozoid cele 7 zile in asteptarea producerii ovulului. In concluzie in urma "sexului" intretinut in 7 iunie este IMPOSIBIL sa existe o sarcina. Daca ulterior menstruatiei incepute in 28 iunie nu ai mai intretinut alte contacte sexuale, existenta unei sarcini in actualul ciclu menstrual este la fel de IMPOSIBILA. Testele de sarcina au fost efectuate in mod inutil deoarece rezultatele lor sunt in mod obligatoriu inca din start ERONATE/GRESITE fiind facute inainte de termenul/momentul corect. Deoarece ti-au aparut simptomele premenstruale obisnuite, inseamna ca menstruatia va incepe in zilele urmatoare si n-ar trebui sa ai nici cel mai mic motiv de ingrijorare. Probabilitatea de sarcina in acest caz este 0 (ZERO). Multa sanatate!