| Axxa a întrebat:

Heii TPU, am o miica problema. Bun, deci sunt cu un baiat pe care il cunosc de mica si..sunt confuza in legatura cu sentimentele mele pentru el. Tine la mine foarte mult, si nu stiu ce sa ii spun ..Adica tin la el,dar mai mult ca la un amic. Sincera sa fiu,recent mi-a zis niste chestii care m-au mai inmuiat,insa mi-e sa nu il ranesc, sau sa pierd prietenia cu el... [precizez ca sunt cu el din cauza unor prieteni si nu suntem de foarte mult timp impreuna ]. Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| accesz21 a răspuns:

Incearca sa ii spui pe ocolite totul ok ca sa nu se simta jenant si pune-i ca ramneti prieteni

5 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Esti cu el din cauza prietenilor? straight face Naspa situatia sad... oarecum te inteleg, dar trebuie sa termini cu asta, deoarece o sa-l ranesti mai mult daca afla ca nu ti la el in felul ala, ci doar asa, ca prieteni.
Succes!

| neutrino a răspuns:

Daca te-ai cuplat ce el ai facut rau: nu merita sa-ti bati joc.

| Axxa explică (pentru neutrino):

Stiu,insa si-a "facut aparitia" nebuneala aceea in care nu stii exact ce vrei, si iei decizii pe care pana la urma le regreti.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba stai cu el daca tu nu simti nimic. Dragostea se face-n minim doi, deci e mai bine sa ramaneti amici happy.

| CezicideRobert a răspuns:

Iti dau un sfat si intro zi o sa ajungi la vorba meahappy Nu te cupla cu cineva pe care nu il iubesti in adevaratul sens al cuvantului deoarece o sa te plictisesti de el si inca ceva daca vrei sa te indragostesti de o persoana cu aspect fizic frumos mai intai fiti amici...sa aveti ce vorbi si sa va dati atentie unul altuia apoi va veti indragosti si va iesi ceva frumosbig grin sper ca te-am ajutat